Nicușor Dan, complice la dezastrul și jaful de pe Arena Națională

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Acum doi ani, participanții la un celebru festival ținut pe Arena Națională au vandalizat spațiile stadionului de fotbal. De atunci, nepăsarea responsabilului de stadion, Primăria Generală, a dus la  lăsarea a sute de metri pătrați de spații utile ale Arenei Naționale în paragină totală. Este vorba despre parcare, terenurile (fotbal, baschet, tenis) și cele patru grupuri de birouri din incinta arenei.

O anchetă a ziarului online cetățeanul.net a făcut publice imaginile și informațiile dezastrului de pe Arenă. Conform acelorași surse, pagubele estimate în acest caz ajung la peste 2.000.000 lei.

La momentul vandalizării spațiilor, în 2022, mentenența tehnică, curățenia și paza acestora erau date de primărie în grija Direcției de Investiții, iar între anii 2020 și 2023, deci inclusiv după festival, s-ar fi alocat sume importante de bani pentru aceste servicii, conform sursei citate. Ce s-a întâmplat însă cu sumele care trebuiau să aducă înapoi aspectul și funcționalitatea spațiilor? Aparent nu există un răspuns din partea responsabililor Direcției de Investiții.

În ceea ce privește starea stadionului astăzi, aceasta este deplorabilă.  Intrarea pe cele 16 uși de acces la cele patru niveluri ale parcării supraterane este complet obstrucționată, fiind prinse în șuruburi. Cele 4 lifturi sunt vandalizate și nefuncționale, încă din anul 2021, conform unor surse din Primăria Capitalei. Mocheta de pe cele patru scări de acces a fost, de asemenea, furată.

Conform informațiilor și imaginilor publicate, au fost vandalizate toate instalațiile electrice și sanitare, instalațiile de alarmă și prevenire incendii, birouri, geamuri, uși, instalațiile de aer condiționat, aparatele electrice si pereții. Pratic, totul a fost distrus sau

La terenurile de fotbal, tenis și baschet, găsim același dezastru. Pe lângă faptul că acoperișul este fisurat și stă să cadă, lucrul care este cel mai grav, imaginile arată și cum tartanul este rupt, gazonul de pe teren este ars, instalațiile electrice tot arse, becurile furate de la nocturne și plasele de sârmă rupte.

Parcarea, un etalon al neputinței primăriei conduse de Nicușor Dan

În vara lui 2022, USR, partidul care îl susține pe primarul Nicușor Dan, anunța cu mare fast faptul că din luna septembrie a aceluiași an parcarea de la Arena Națională va fi deschisă publicului și va putea fi folosită liber de șoferi, nu doar de cei care participă la evenimentele de pe arenă. O gură de aer care ar fi venit mai ales în sprijinul cetățenilor din sectoarele 2 și 3. Grăbiți să facă marele anunț și posibil slab pregătiți, consilierii USR din CGMB, cei care au și inițiat proiectul, au omis un aspect important. Accesul în parcarea de aproape 1.300 de locuri se face prin 3 zone, Pierre de Coubertin, Maior Coravu și Basarabia, toate închise în afara evenimentelor. Liberul acces permanent prin acestea ar fi necesitat instalarea de semafoare pe toate cele 3 intrări, iar soluția tot nu ar fi fost pe deplin suficientă, deoarece arena găzduiește și evenimente pe mai multe zile, când accesul auto este restricționat.

După anunț, niciun riveran nu a închiriat vreun loc de parcare la Arena Națională, spun sursele din primărie, care au mai declarat:Dacă au văzut că nu pot întreține Parcarea Supraterană și că s-au făcut pagube imense prin devastarea ei, primarul a hotărât să o treacă la Administrația Străzilor, care a dat-o la Compania de Parking. Terenurile și birourile de pe ultimul etaj au fost trecute la CSM. Această parcare a costat primăria 44 milioane lei și în acest moment este închisă”.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Yassin Oday propune recuperarea si revalorificarea memoriei întregii zome care cuprinde strada Popa Tatu, aflată la numai 500 de metri de Guvernul României!
Din postura de prim candidat pe lista de consilieri la Primăria Sectorului 1, din partea ...