Nicolae Robu este hărțuit de gherila fritzistă

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Candidatul PNL la Primăria Timișoarei, Nicolae Robu, se plânge, că atât în precampanie, cât și în campania propriu-zisă, este supus unui adevărat tir de jigniri din partea ”gherilei fritziste,” adică a celor care susțin cauza adversarului său.

Toate postările sale sunt luate în vizor de fanii actualului primari, aceștia scriu tot felul de insulte, ”măgării” și cuvinte care nu pot fi reproduse, se plânge Robu, potrivit Ziua de vest. De asemenea, spune el, există o adevărată armată care produce zilnic tot felul de filmulețe pentru a-l ataca. De asemenea, el vorbește despre afișele cu el, amplasate în oraș și care sunt mâzgălite de binevoitori, unele cu chestiuni grețoase, spune Robu. El vorbește și despre bani dați la negru, în campanie.

”Zi de zi, nu știu ce armată lucrează acolo cu domnul Fritz, dar cineva pune banii respectivi, mulți sunt la negru, cum a fost în 2020, și se generează 4-5, câteodată și mai multe, clipuri împotriva mea. Asta e toată campania. (…) Nu vă puteți închipui ce îmi scrie mie gherila fritzistă pe Facebook, pe Tik Tok. Evident că nu las mizeriile acolo. Sunt înjurături, insulte, ceva de neînchipuit.”, a spus, marți, Robu.

Conform candidatului PSD-PNL la funcția de primar al Timișoarei, toată campania contracandidatului său e bazată pe sintagma ”Nu Robu”. El spune că Fritz și echipa sa nu au prezentat niciun fel de plan concret de conducere a orașului, spre deosebire de el, care are campania bazată pe un plan clar, cu puncte, pentru toate domeniile vieții locale și a administrației, mai spune publicația locală.

Împreună pentru Oradea: Planurile ambițioase ale administrației PNL pentru următorul mandat

Loading...

2 Comments

  1. Pingback:Nicolae Robu și lupta cu „Gherila Fritzistă: armate de trolli și mâzgăleli inacceptabile - Dambovitadeazi.ro

  2. Pingback:Nicolae Robu și lupta cu "Gherila Fritzistă": armate de trolli

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Gabriela Firea: am atras un miliard de euro din bani europeni
În cadrul unui podcast, Gabriela Firea a promis că atragerea fondurilor europene va reprezenta pentru ...