Nicolae Ciucă se vede mult mai la dreapta Brătienilor

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

„Sigur că Marcel Ciolacu nu mă vede ca fiind un Brătianu,” a spus liderul PNL Nicolae Ciucă, în urma acuzației lui Marcel Ciolacu, liderul PSD, explicând și de ce nu seamănă.

„Sigur că Marcel Ciolacu nu mă vede ca fiind un Brătianu, pentru că probabil a omis să-și aducă aminte că la vremea Brătienilor, când a fost înființat Partidul Național Liberal, el era un pic reprezentantul stângii (Brătianu n.r.) la vremea respectivă.

De atunci, și până acum lucrurile s-au schimbat. Timpul a trecut și iată-ne pe eșichierul de dreapta al politicii din România, motiv pentru care valorile, valorile la care eu am aderat și pe care le susțin și la care țin sunt cele absolut reprezentative pentru ceea ce înseamnă liberalismul, dincolo de libertatea fiecăruia dintre noi.

Dincolo de faptul că promovăm credința în Dumnezeu, că promovăm familia, că promovăm patriotismul, acestea sunt chestiuni care intră în nota aceasta conservatoare, dar este ceea ce ne asumăm și ceea ce credem noi că reprezintă o virtute pentru poporul român”, a spus Ciucă.

România cumpără portul Giurgiulești din Republica Moldova, o afacere sulfuroasă, spălată de BERD

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Pavel Durov, eliberat/ Ce condiții i s-au impus? L-a atras Macron în cursă?
Șeful Telegram, Pavel Durov, a fost eliberat pe cauțiune, fiind obligat să plătească cinci milioane ...