Mari sportivi au clănțănit la deschiderea patinoarului Berceni Arena

Marius Ghilezan SPORT ACTUALITATE OPINIE

Dacă tot era prea cald ieri și știind că Martie nu poate lipsi din post, în ultima zi din vară, am încălțat turbo-electronii și am purces la deschiderea oficială a Berceni Arena, primul patinoar modern din București.

Afară era un cald de vară, înăuntru ți se străvezeau dinții.

Deschiderea oficială a arenei a fost făcută de edilul Daniel Băluță. Pe coperta roșie pusă pe gheață, i s-a mai alăturat campioana olimpică Elisabeta Lipă și Simona Halep, îmbrăcate în tricouri cu umeri înălțați, în acord cu cel de pe gheață.

La vârsta de 80 de ani, Ion Țiriac, sportivul care și-a început cariera în echipa de hochei a Bucureștiului, a luat loc în tribune.

În aplauzele inimoasei sale galerii, ACSH Gheorgheni a câştigat prima ediţie a Supercupei României la hochei pe gheaţă, după ce a învins-o pe CSM Corona Braşov cu scorul de 4-3 (1-1, 1-1, 1-1, 1-0), după prelungiri.

Pauzele au fost mult așteptate de către suporteri pentru încălzire.
Înghețată de frig, Simona Halep a plecat la prima pauză, la fel și Elisabeta Lipă.

Bijuteria e arta Băluță

Era să nu-l recunosc pe Mihai Covaliu pe scările de ieșire. M-a salutat el, eu am replicat că trebuie să bem o cafea.

Acesta a fost primul meci de hochei pe gheață găzduit de București, după o pauză de 12 ani. Vechiul patinoar ”Mihai Flamaropol”, situat în apropiere de Arena Națională, pe Bulevardul Basarabia, se află de mai mulți ani în paragină și într-un proiect de reabilitare, dar care s-a lovit de foarte multe probleme birocratice.

Ridicarea Berceni Arena a durat aproape doi ani. A costat zece milioane de euro. Arena este în primul rând destinată sportului de masă și de abia apoi competițiilor sportive, conform misiunii sale. Bucureștiul nu are încă o echipă profesionistă.

Noul patinoar, făcut la standarde occidentale, are la suprafața gheții 5-6 grade Celsius, în tribune 12-14, este situat vis-a-vis de Universitatea Spiru Haret, aproape de stația de metrou Apărătorii Patriei.

Chiar dacă vara nu-i ca iarna, totuși, nu te duci la Patinoar ca la Bazinul de înot, să fie clar.

Bijuteria e arta Băluță, să nu uităm!

Reacții la atacul ucrainean / Rusia își schimbă doctrina militară

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
AUR a stabilit prioritățile pentru sesiunea parlamentară: modificarea legii pensiilor și protejarea românilor de criza energetică
Alianța pentru Unirea Românilor a organizat la finalul acestei săptămâni mai multe consultări cu parlamentarii ...