A apărut trailer-ul cărții „În slujba țării!”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Pe pagina de promovare a cărții lui Nicolae Ciucă “În slujba țării,” a apărut un trailer care dezvăluie coperta cărții și imagini inedite, în premieră, de la Nasiriyah, locul luptei „Scorpionilor roșii,” coordonați de Ciucă Nicolae,  cu talibanii irakieni, în urmă cu douăzeci de ani.

Pentru prima oară generalul cu patru stele, Nicolae Ciucă, difuzează imagini de pe front.

Trailerul funcționează mai mult ca un teaser (o parte din text, în avanpremieră), susțin apropiații liderului PNL, candidat la președinția României.

În clip apar: regizorul Sergiu Nicolaescu, mort în urmă cu zece ani, Ioan Mircea Pașcu, fostul ministru al apărării și Radu Dobrițoiu, jurnalist la Radio România Actualități și corespondent în teatrele de operațiuni în care a participat Nicolae Ciucă în calitate de militar.

VIDEO AICI!

„Faptul că se vorbește despre această carte, e semn că eu contez în lupta prezidențială”

Nicolae Ciucă povesteşte despre o misiune: „a fost o ploaie de lovituri de AG-7, peste 24 de lovituri.”

„Una dintre ele a lovit la o jumătate de metru în rambleul drumului, în faţa transportorului în care mă aflam”, relatează el.
“Este o mărturie şi o mărturisire. Am fost militar şi prea puţin cunoscut în spaţiul public. Puţină lume, membrii PNL au spus «dom’le, trebuie să vă cunoaştem cumva» şi am luat această decizie, iar în carte se găseşte viaţa mea aşa cum am trăit-o, de la momentele în care am reuşit să mai am amintiri, până în zilele de astăzi, ceea ce este o chestiune normală, nu e nimic deosebit,” a precizat Ciucă.

Liderul liberalilor a adăugat că faptul că toată lumea vorbeşte despre cartea sa, îi dovedeşte că el contează în ecuaţia prezidenţială. „Pentru că s-au luat de mine, pentru mine e un semn că într-adevăr contez în ecuaţia prezidenţială”, a subliniat Nicolae Ciucă.

Președintele l-ar vrea pe Bodé – prim ministru, dar nu-l vrea partidul

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
„Winston Churchill a fost un politician briliant, dar cu rezultate școlare mediocre” – susține Victoria Stoiciu, vicepreședinte PSD
În spațiul public se vorbește mult, în aceste zile despre ce notă ai luat la ...