Gigi Becali se teme de puterea generalului Pahonțu

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Gigi Becali a făcut show aseară la emisiunea “Culisele statului paralel” a Ancăi Alexandrescu. După ce a dezvăluit mai multe secrete politice, pe care nu le poate ține pentru sine, așa cum a sesizat și Marcel Ciolacu, a spus că îi e frică doar de puterea pe care o mai deține un general de la Cotroceni.

El a precizat, la Realitatea Plus, că a fost martor la un dialog purtat de „omul care conduce România” și o altă persoană, la un parastas desfășurat la Cernica. Latifundiarul din Pipera a mai precizat, în direct, că persoana la care face referire, fără să îi rostească numele, i-ar inspira teamă.

Gigi Becali: „Are cea mai mare putere din România”

„Acum, zic ei, răul mai mic. Adică răul mai mic, vezi Doamne, partid extremist. Stați să vedem. La un parastas, la o înmormântare și era și parastas acolo, era un șef de serviciu important în România. Mi-a spus Pandele, nu-i dau numele că mi-e frică de omul ăsta, că ăsta conduce România. Nu-i dau numele că nu vreau să am probleme, că e și om de treabă. Și omul ăsta a zis: dacă intrăm în turul II, și Ciucă, și Simion, îl batem măr pe Ciolacu. Și le-a spus acolo, era un episcop, erau preoți, dar eu eram afară și am auzit și eu treaba asta. Eram la Cernica, la un parastas.

Așa că persoana asta, dacă îi promite lui Ciolacu, îi promite degeaba. Acolo a spus că mănâncă bătaie. Omul de care spun eu este un om foarte important. Eu nu știam că atât de mare putere are. În ultimul timp am aflat, că mi-a spus Pandele, că are cea mai mare putere din România. Eu nici acum nu cred. Dar persoana asta așa a spus”, a spus Gigi Becali, la Realitatea Plus, la „Culisele Statului Paralel”. Persoana la care s-a referit, zic sursele, este generalul Pahonțu, cel care înoadă și desnoadă informațiile primite prin sistemul său de ofițeri ai SPP.

George Simion: „AUR este scos din secțiile de vot pentru diaspora printr-o tragere la sorți aranjată, contrafăcută”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marius Ștefureac prevestește un cutremur politic, dacă partidele suveraniste vor lua peste 30 % cumulat
Un sondaj realizat de INSCOP Research la comanda ziarului Libertatea în perioada 11-18 octombrie arată ...