Avion de pasageri, prăbușit la Moscova! 41 de oameni au murit

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Cel puţin 41 de persoane au murit după ce un avion a aterizat de urgenţă pe aeroportul Șeremetievo din Moscova. Aeronava, un Suhoi Superjet 100 al Aeroflotm a fost lovită de un fulger la puțin timp de la decolare și a pierdut mare parte din sistemele de comunicații. Piloții au reușit să se întoarcă la punctul de plecare, dar la aterizare avionul a țopăit pe patru ori pe pistă, a rupt trenul de aterizare, a lovit cu motoarele de asfalt și a luat foc.

Tragedia a fost surprinsă chiar de un pasager, care a filmat cum se vedeau din interior flăcările care cuprinseseră partea din spate a aparatul de zbor.

De asemenea, momentul îngrozitor a fost surprins și de oamenii care erau în terminal la acea oră. Pe ușile din față au fost scoase rampele gonflabile de evacuare în caz de urgență, dar mai bine de jumătate dintre cei aflați la bord nu s-au putut salva.

Din 78 de oameni la bord, 37 de persoane au supravieţuit – 33 de pasageri şi patru membri ai personalului. Potrivit agenției Interfax, călătorii de pe locuri din față au încercat să-și ia bagajele înainte de evacuare, ceea ce a blocat culoarul iar cei aflați în spate, în zona care ardea, nu au mai putut să iasă.

Autoritățile ruse au declanșat o anchetă.

Suhoi Superjet 100 este unul dintre primele avioane de pasageri produse în Rusia după căderea URSS. Aeronava a intrat în serviciu în 2011. Aeroflot, compania de stat, este cel mai mare operator.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Trei proteste, autorizate de Primărie, în timpul SUMMIT-ului de la SIBIU
SUMMIT-ul șefilor de stat sau de guvern de la SIBIU, din ziua de 9 mai ...