Senatorul Liviu POP, dirijorul lapidării SORINEI PINTEA? Pop e naşul fiului denunţătorului Mihai Coste, om de casă al senatorului

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Într-o înregistrare făcută publică pe reţelele sociale, Ionuţ, fiul cel mare al Sorinei Pintea, denunţă o întâlnire cu un individ grizonat trimis de senatorul Liviu Pop. Acesta l-ar fi întrebat dacă cei 40.000 de euro au ajuns la mama lui, pentru că i-a dat senatorului. Băiatul a tot insistat, conform mărturiilor sale, să spună cine e. Şi a răspuns că el e trimis de o firmă din Bucureşti. Şi că voia să se asigure că cei 40.000 de euro au ajuns la mama sa. Tânărul a tot insistat. “Cine sunteţi?” Individul grizonat a răspuns: “denunţătorul.” Şi atunci fiul nu a mai vrut să stea de vorbă cu el. După întâlnirea de la Pizza M, senatorul i-a trimis un semn de întrebare lui Ionuţ.  Înregistrarea e făcută la ora 11.55 şi difuzată online Înregistrarea aici.

Grizonatul din poveste, Mihai Coste, este cunoscut în Baia Mare ca omul de casă al senatorului POP

Într-o altă convorbire cu Liviu Pop, acesta afirma că Mihai Coste, denunţătorul, e la Bucureşti, acesta fiind de fapt la Baia Mare.

Liviu Pop i-a cununat fiul lui Coste. Deci, e naşul denunţătorului.

Contactat de Antena 3, Liviu Pop a negat acuzațiile care i se aduc precum și orice implicare în dosar. „Exclus acest lucru. Eu l-am contactat pe Ionuț pentru că o cunoștință vrea să se întâlnească cu cineva din familie. E o cunoștință de-a doamnei, care m-a rugat să se întâlească cu fiul ei. Nu am nicio cunoștință de bani, de sume. Nu am nicio legătură cu acest caz.” Vocea lui îl trădează că minte.

DNA susţine într-un comunicat că are probe că Sorina Pintea a pretins şi a primit suma de 40.000 de euro pentru a facilita reparaţia unui bloc operator. Doar că „denunţătorul” a susţinut în faţa fiului fostei ministre a sănătăţii că i-a dat lui Liviu Pop.

Întrebarea e dacă banii nu au ajuns la Sorina Pintea, nu e necesară o percheziţie şi la Liviu Pop?

După ora 16, Tribunalul Municipiului Bucureşti se va pronunţa pe măsura arestării pentru 30 de zile sau pentru cercetarea ei în arest la domiciliu, spun sursele judiciare.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Avertisment FIREA: “Mă voi retrage din PSD în condiţiile în care…”
Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a precizat într-o intervenţie la Antena 3 că se ...