Ce conține ziarul tipărit “Patrioții” – noul oficios al AUR?

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Două milioane de exemplare din ziarul “Patrioții,” oficiosul AUR, au fost distribuite în teritoriu. Liderii formațiunii au recurs la o ediție tipărită pentru a contrabalansa puterea mediatică a partidelor de la guvernare, care au finanțat presa cu aproape o sută de milioane de euro, în primele nouă luni, conform datelor AEP:

Pe prima pagină a noului număr din „Patrioții,” apar două mesaje-cheie: „AUR Salvează vieți!” și mesajul lui George Simion pentru 1 decembrie, Ziua Națională a României.

AUR promite într-un material publicistic din pagina a doua a ziarului „Patrioții” că va construi un spital de tip Ana Aslan în fiecare județ, în următorii zece ani. Pagina trei din Patrioții, din luna decembrie, este dedicată spitalului mobil AUR. „Da, ați citit bine, sunt femei din sate care au aflat că vor fi mame în urma controlului desfășurat în cadrul caravanei sanitare,” scrie în „ziarul AUR”, care urmează să fie distribuit în întreagă țară.

În pagina a patra, AUR critică faptul că nu a fost construit un spital în ultimii 33 de ani. Este pusă în antiteză achiziționarea de armament cu construirea de unități medicale.

În pagina cinci este prezentat cazul unei tinere de 22 de ani, care a aflat că este însărcinată, în timpul unui test făcut de Caravana medicală AUR. „A fost o zi deosebită, în care natura însăși părea să celebreze acest miracol. Soarele strălucea pe cerul senin, iar o nouă zi de viață începea să prindă contur,” este un fragment din textul publicat. Potrivit scribilor AUR, programul va fi gestionat și implementat de Compania Națională de Investiții.

Și pagina a șasea este dedicată tot sistemului medical cu mesajul: „După tragedia de la Colectiv, nimic nu s-a schimbat: zero spitale de mari arși în România.”

Pagina a șaptea este dedicată Marii Uniri, dar și achiziției de partid a microbuzelor școlare care nu pot să fie însă donate.

Ultima pagină din „Patrioții” este semnată de George Simion. În text, el critică faptul că CNA a sancționat Realitatea Plus pentru că a făcut reclamă caravanei mobile AUR.

Soldații austrieci cred că românii s-au răzbunat pe piciorușele lor

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dacian Cioloș ar face nuntă cu liberalii
Dacian Cioloș a mai fost logodit cu liberalii. Acum, ar face nuntă cu ei. Printr-o ...