Încă 8 copii, salvaţi din peştera thailandeză

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Principal

Operațiunea de salvare cu risc ridicat este în desfășurare pentru cei patru băieți și antrenorul lor care au mai rămas captivi în peșteră din Thailanda. Patru băieți au fost salvați duminică, 8 iulie 2018, și alte patru în ziua de luni. Șeful misiunii de salvare declară că planul lor, al salvatorilor de profesie, se bazează pe aducerea a patru persoane în fiecare zi. De ce aşa de puţin? Încărcarea tancurilor de oxigen durează 20 de ore. Nu este clar dacă ceilalţi 4 plus antrenorul vor fi salvaţi marţi 10 iulie 2018.

Doar cei puternici supravieţuiesc

Salvatorii au luat mai întâi cei mai puternici băieți. Ar putea părea contraintuitiv, dar în raționamentul oficialilor, băieții cu cea mai bună șansă de supravieţuire au  trecut primii prin traseul de evacuare. Băieții, în vârstă de 11-16 ani, și antrenorul lor de 25 de ani au fost blocați în peşteră, în timpul unui joc practic de supravieţuire. Inundațiile musonice au blocat accesul spre ieşire. Astfel, salvatorilor le-a fost greu să-i găsească timp de aproape 10 zile.

Cei 12 băieţi şi antrenorul lor explorau peştera când au fost surprinşi de inundaţii, în 23 iunie, şi nu au mai putut ieşi la suprafaţă.

O echipă internaţională de scafandrii profesionişti încearcă astăzi ultima acţiune de scoatere la lumină a celor cinci rămaşi în adâncuri.

Musonul se apropie

Acum, musonul se prăvăleşte din greu peste regiunea Mae Sai – și nu arată niciun semn că se va opri, anunţă CNN pe twitter. „Întoarcerea ploilor va exercita o presiune suplimentară asupra eforturilor de salvare de astăzi, cum ar fi lupta complexă pentru recuperarea copiilor.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Liviu Dragnea aduce 6,28 miliarde dolari, prin noua Lege offshore
Redevenţa cu OMV nu poate fi modificată prea curând, pentru că ea este cuprinsă în ...