DARIUS VÂLCOV: „E ordin pe unitate ca Liviu Dragnea să ajungă în pușcărie până la 1 septembrie”

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Darius Vâlcov, consilier personal al premierului Viorica Dăncilă, a anunțat, vineri seara, într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu, la România TV, că ar fi un ordin pe unitate ca Liviu Dragnea să ajungă în pușcărie până la 1 septembrie.

“Deci, acum a venit ordin pe unitate, dom’le până la 1 septembrie, gata, Dragnea trebuie să fie închis, și dacă se poate și Vâlcov. (…) Mafioții șefi, trebuie să analizăm foarte clar unde sunt ei. Pentru că de fapt noi cu ei ne luptăm. Și în septembrie, lupta mare cu acești mafioți va fi. Este inevitabil. În momentul în care noi vrem companiilor și oamenilor corecți să dăm posibilitatea să dezvolte această țară , vrem să închidem toate robinetele acestor mafioți, este inevitabil că va izbucni ceva. Este inevitail că ei nu vor accepta, ca de exemplu la vamă, să nu mai controlăm o mașină și un container din două sute ci să controlăm fiecare container și fiecare mașină în timp real. (…)Statul român nu mai are de gând să fie prost. Asta este problema. În momentul în care problemele acestea au început pentru domnul Liviu Dragnea, puțină lume și-a dat seama, din timp, acum încep să-și dea seama, mă, dar de ce omul ăsta trebuie să fie diavolul pe Pământ”, a mai spus Vâlcov.

“Atacul la Dragnea este fabricat?” a întrebat moderatorul. “Sută la sută! (asaltul la Dragnea este generat). În momentul în care vezi un spectacol ca Massive Attack, nu am auzit până acum de această formație, eu am înțeles că este faimoasă ( … ) cu unul din mesaje era așa Liviu Dragnea, punctul de pensie crește la 1265 de lei din 2019. Ele ( mesajele n.r.) erau prezentate pentru a fi huiduite. Le dăm tinerilor motive să-i înjure pe pensionari? De fapt noi ce dorim? Să îi luăm pe sus pensionarii și să-i aruncam? Unde? La coș?”, a mai declarat Darius Vâlcov.

„Vâlcov lansează pretextul unei noi ofensive PSD împotriva justiției: Susține că are informații că a venit ordin pe unitate ca până la 1 septembrie Dragnea trebuie închis”, titrează G4media.ro.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rick Perry, secretarul energiei al SUA, continuă lobby-ul pentru investitorii americani din Marea Neagră
George Cristian Maior, ambasadorul României la Washington, a fost convocat de către secretarul american al ...