Şoferul cu Audi „M…PSD” s-a ales cu dosar penal

Popescu Mihai ACTUALITATE Principal

Şoferul devenit celebru în România pentru că a înmatriculat în Suedia o mașină cu numărul ”M…PSD” se va alege cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism ale cărui plăcuțe nu sunt valabile pe teritoriul țării noastre, scrie Ziarul de Craiova.

Autoritățile suedeze au confirmat, printr-o adresă oficială, că adevăratele numere ale mașinii sunt RSD059, singurele care sunt acceptate pe drumurile altor țări, iar cele alese de șoferul român pot fi utilizate doar în Suedia, potrivit sursei doljene.

Răzvan, bucureșteanul care conduce autoturismul Audi cu acest număr a fost vineri seara în Craiova, scrie sursa citată. Acesta și-a achitat taxa de parcare pe un loc în fața primăriei și a așteptat ca trecătorii să își facă poze cu mașina sa.

Polițiștii craioveni l-au oprit în trafic înainte sa părăsească orașul, l-au legitimat, și acum fac demersuri pentru întocmirea dosarului penal.

”Se prevede că numere de înmatriculare mai sus menționate sunt valabile doar pe teritoriul național al acestui stat și nu sunt valabile pe teritoriul altor țări. Totodată, în aplicația EUCARIS numărul de înmatriculare permanent al autoturismului de mai sus este RSD059”, au transmis oficialii MAI către toate inspectoratele de poliție județene, Brigada Autostrăzi și Direcția Generală de Poliție a municipiului București.

Șoferul a ajuns și în atenția presei internaționale, după ce fotografiile cu autoturismul său au devenit virale pe rețelele sociale. Euronews a relatat săptămâna trecută despre românul care a pus pe numărul mașinii ”M…PSD”.

 

Libertate de exprimare sau insultă inacceptabilă?, scrie Euronews.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Darius Vâlcov: „7 din 8 fonduri de pensii au investit în RCS&RDS.” Pierdere de 25% într-un an
Prezent la o emisiunea de la România TV, Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a ...