Teroristul care a vrut să-l asasineze pe Prințul George, înjunghiat în închisoare

Valentin Borcea INTERNATIONAL

Teroristul care a plănuit să-l omoare pe Prințul George, fiul cel mare al Prințului William și Ducesei Catherine de Cambridge, cât timp acesta era la grădiniță, a fost înjunghiat în penitenciarul în care se află.

Potrivit Daily Mail, Husnain Rashid a fost atacat la nivelul feței cu o armă improvizată, făcută dintr-o periuță de dinți. Nimeni nu îl place și nici nu apreciază ce a făcut, precum amenințarea un tânăr băiat din Familia Regală. Nu tolerăm așa ceva” a declarat pentru cotidianul britanic o sursă din cadrul închisorii Strangeways din Manchester.

Autoritățile britanice au spus că teroristul a suferit doar răni minore și că a primit tratament la spitalul penitenciarului. El este în afara oricărui pericol, cel puțin pentru moment. Nu este clar ce o să se întâmple când va reveni în celulă.

Husnain Rashid, născut în Marea Britanie, a primit o pedeapsă de 25 de ani de detenție pentru că a încercat să incite mai multe persoane să comită atentate teroriste. El folosea aplicația de mesagerie Telegram ca să transmită mesaje radicale grupului său de persoane radicalizate.

Una dintre potențialele ținte ar fi fost chiar Prințul George al Marii Britanii. Fiul cel mare al Ducilor de Cambridge urma să fi fost atacat în timp ce se afla la ore, la o școală privată din Londra.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Avocatul lui Slobodan Miloșevici, asasinat în Belgrad
Dragoslav Ognjanovic, avocatul lui Slobodan Miloșevici în timpul procesului de la Haga al fostului președinte ...