Rovana Plumb finanțează reabilitarea sistemul de termoficare din Râmnicu Vâlcea

Mihai Popescu ACTUALITATE SOCIAL

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a semnat ieri contractul de finanțare privind Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la Nivelul Municipiului Râmnicu Vâlcea. Scopul proiectului va fi acela de a creșter eficiența energetică și de a armoniza actualul sistem de termoficare cu legislația în vigoare privind normele de mediu. Prin semnarea contractului de finanțare, Rovana Plumb a demarat astfel o investiție locală de peste 68.000.000 de lei.

Pe termen lung, implementarea proiectului va duce la scăderea facturilor la termoficare, prin creșterea eficienței energetice a sistemului de termoficare. De asemenea, într-o etapă ulterioară, autoritățile locale vor direcționa banii spre reabilitarea rețelelor primare responsabile pentru transportul agentului termic. În acest fel, autoritățile urmăresc reducerea nivelului de pierderi de rețea și implicit, din nou, scăderea facturilor la termoficare.

Cu ocazia semnării contractului, Ministrul Fondurilor Europene a declarat că ”România are nevoie să acceseze din ce în ce mai mult soluții de finanțare europene pentru reabilitarea și consolidarea elementelor de infrastructură locală și națională. Specialiștii din minister lucrează constant pentru a simplifica procedurile de accesare a acestior fonduri și pentru a facilita, în limitele procedurale și legale în vigoare, accesul la aceste resurse materiale. De la preluarea mandatului de ministru al fondurilor europene am făcut tot ce a fost posibil pentru a mă asigura că cei care doresc accesarea fondurilor europene și cei care lucrează în minister sau în structuri subordonate pentru acordarea acestor fonduri se află într-o relație de parteneriat și cooperare. Mă bucur să văd astăzi că această filosofie de acțiune a funcționat și că efectul va fi unul pozitiv pentru locuitorii din Râmnicu Vâlcea.”

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
E România pregătită pentru reciclarea deșeurilor?
Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a finalizat Planul Național pentru Gestionarea Deșeurilor și a promovat Ordonanța ...