”Hotelul familiei senatorului PNL Eleonora Carmen Hărău violează peisajul Castelului Corvinilor”

Mihai Popescu INVESTIGAȚII Principal

Hotelul de lux, construit de familia senatorului PNL Eleonora Carmen Hărău, care se ridică în imediata apropiere a Castelului Corvinilor, va umbri momumentul medieval. Încă de la demararea proiectului, unul dintre cei mai respectați arhitecți din România, prof. univ. arh. dr. Radu Radoslav, membru în Comisia Tehnică de Urbanism și Amenajarea Teritoriului din județul Hunedoara, a atras atenția că hotelul familiei Hărău va pune în umbră monumentul medieval de la Hunedoara, scrie hunedoaralibera.ro

Din punct de vedere urbanistic este o violare a peisajului care ar fi trebuit să pună în valoare Castelul și nu hotelul. Arhitectural, nu vreau să comentez și, din refuzul meu, înțelegeți și care e părerea mea”, a declarat pentru Hunedoara Liberă Radu Radoslav în urmă cu doi ani.

Lucrările, care au început în 2015, au avansat serios și, se pare, constructorul se grăbește să finalizeze construcția în cel mai scurt timp.

Potrivit proiectului, în imobil va funcționa și o sală de nunți. Terenul pe care se ridică noua afacere a parlamentarului liberal se află situat pe strada Voinii la nr. 2A, iar suprafaţa ocupată este de aproximativ 2.600 mp, având regimul de înălţime demisol, parter şi două etaje în corpul de clădire cu destinaţia cazare, respectiv demisol şi parter în zona corpului de clădire ce înglobează sala de festivităţi, mai notează ziarul local.

Construcția este realizată, potrivit sursei locale, de SC PROSERV SA, societatea cu care administrația locală din municipiul Hunedoara a avut până în acest an în derulare două contracte de salubrizare din care a încasat 15 milioane de euro. SC PROSERV SA Hunedoara este parte a grupului de firme MICRO MEGA SA, beneficiarul construcției, la care Eleonora Carmen Hărău este acționar (deține 50% din acțiuni).

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Igor Dodon: ”Dacă aliații mei nu câștigă alegerile parlamentare, scoatem lumea în stradă”
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, amenință cu o răscoală generală, în cazul în care aliații ...