Românul celebru cu plăcuțele ”…UEPSD” își vinde AUDI-ul la suprapreț

Mihai Popescu ACTUALITATE

”Legendarul, de acum, Audi înmatriculat de un român în Suedia cu numărul ”M…E PSD”, despre care vorbește toată România de zile bune, dă semne că va împărtăși soarta maurului lui Schiller: poate să ”moară” după ce și-a făcut stăpânul celebru”, scrie Bogdan Tiberiu Iacob, pe Inpolitics.

În schimb, pe olx.ro, după cum se vede mai sus, un anunț al vînzării e postat încă de pe 5 iulie, la orele 13,47, cu aproape două săptămîni, deci, înainte ca Ștefănescu să ajungă în țară. În prezent, pe site apare că anunțul nu mai este activ, dar mașina continuă să figureze la vînzare, cum am arătat mai sus. De fapt, ea apare la vînzare, din 30 iulie, chiar pe olx.ro, doar că în alt loc. În toate aceste anunțuri nu e loc de confuzii, dat fiind că apare seria de șasiu a autoturismului, la fel ca și pe siteul suedez dedicat autoturismelor transportstyrelsen.se

”Asta ar putea trimite cu gîndul, în principiu, la faptul că Răzvan Ștefănescu, al patrulea proprietar al autoturismului, conform datelor de aici, intenționa din capul locului să facă spre România un drum fără întoarcere cu mașina Audi, de care se desparte după doar cîteva luni, astfel că a plasat anunțuri încă înaintea sosirii aici, pentru maxim de eficiență,” mai comentează Bogdan Tiberiu Iacob.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
După plecarea Siminei Tănăsescu, Klaus Iohannis nu mai are constituționaliști
Lipsit de juriști de marcă, președintele vede conflict constituțional și în luarea vacanțelor. Sesizarea făcută ...