”În 2009, alegerile prezidențiale au fost fraudate la Paris,” recunoaște judecătorul Mircea Moldovan

Mihai Popescu POLITIC Principal

Judecătorul Mircea Moldovan este primul magistrat din Biroul Electoral Central care recunoaște că în 2009 la Paris, în timpul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, s-a înregistrat un vot la 3 secunde și că alegerile au fost fraudate în favoarea lui Traian Băsescu, cu aprobarea tacită a reprezentanților PSD și PDL.

”Pepenele de Dăbuleni costa 52 de lei, iar whisky-ul 48 de lei”

” După ora 19.00, în ultima zi a votului, când se zvonea metaforic „pepenele de Dăbuleni costă 52 de lei, whisky-ul, 48 de lei”, adică domnul Băsescu avea 48%, iar domnul Mircea Geoană avea 52%, s-a întâmplat minunea ca toată lumea să aibă dorința să voteze din diaspora. La Paris, la Barcelona și la Roma mai era până la ora 21.00 o jumătate de oră. 3.000 de votanți sau 5.000 de votanți au votat în jumătate de oră”, a spus Moldovan în timpul unui interviu realizat de Oana Zamfir și Adrian Ursu și difuzat aseară pe Antena 3.

Judecătorul Mircea Moldovan recunoaște că a cerut invalidarea ultimelor rezultate venite din diaspora, dar reprezentanții partidelor acreditate nu au făcut nicio sesizare.

În aceeași vremea, în sufrageria lui Gabriel Oprea, reprezentanții serviciilor secrete și ai DNA puneau la cale frauda, mai susțin jurnaliștii Antena 3.

Mircea Moldovan nu a mărturisit acest lucru timp de nouă ani.

El este condamnat în primă instanță la 22 de ani de închisoare pentru că ar fi pretins o serie de bunuri pentru o sentință.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alina Mungiu Pippidi consideră că tot Securitatea face dosare
Președintele Societății Academice din România, Alina Mungiu Pippidi, susține că orice om cu scaun la ...