BOGDAN DUCA sesizează cum l-a copiat Klaus Iohannis pe Liviu Dragnea

Alexandru Cristian OPINIE

”PNL ar trebui să-și găsească parteneri în societatea civilă și în celelalte partide de opoziție” – afirmația președintelui Klaus Iohannis este comentată de editorialistul conservator Bogdan Duca, în revista QMagazine. În condițiile în care USR și MRÎ intenționează să-și lanseze candidați proprii pentru alegerile prezidențiale, Duca afirmă că în acest caz ”bătălia pentru turul 1 se va purta, inevitabil, între candidații ziși ”de dreapta.”

”Logica electorală va face ca cei doi probabili candidați de pe „dreapta”, alții decât domnul Iohannis, să încerce, atât în perioada de dinainte de campanie cât și în timpul campaniei electorale, să preia din voturile Iohannis, pentru a putea, depășindu-l pe acesta, să ajungă în turul 2,” mai comentează editorialistul.

”Culmea delirantă a discursului anti-pesedist al domnului Iohannis a fost referința la cazul șoferului vulgar, transformat în retorica prezidențială  într-un soi de erou al anilor 50,  similar partizanilor din munți și deținuților politici. ”M…a” a fost astfel legitimată de președintele Iohannis ca pe o expresie sublimă a luptei contra neocomunismului,” conchide Bogdan Duca.

„Eu mă lupt și vă întreb: sunteți alături de mine în această luptă?”, i-a întrebat Klaus Iohannis pe liberalii din sală, imitându-l perfect de Liviu Dragnea care punea aceeași întrebare membrilor PSD, în urmă cu câteva luni în urmă, la Sala Palatului, a mai sesizat comentatorul conservator.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Steve Segal, însărcinat de Rusia ca reprezentant special pentru relația cu SUA
Steven Segal a fost numit reprezentant special al Rusiei pentru îmbunătățirea relațiilor cu SUA. Ministrul ...