Olguța Vasilescu: Pe Iohannis l-a deranjat că s-a tăiat bugetul la Administrația Prezidențială și servicii

Mihai Popescu POLITIC Principal

 

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, i-a dat ieri o replică tăioasă președintelui Klaus Iohannis care a afirmat, în timpul discursului său de la Conferința Națională a PNL, că ”PSD a păcălit lumea cu salarii și pensii mărite.”

Atacurile președintelui, conform aprecierilor vicepreședintelui PSD,îşi găsesc explicaţia în faptul că s-au tăiat, la rectificare, bugetele Administraţiei Prezidenţiale şi serviciilor secrete. „Domnul Iohannis trăieşte într-un stat paralel, nu numai în ceea ce priveşte justiţia, ci şi a dorinţelor românilor din fiecare zi. (…) L-a deranjat că i s-a tăiat bugetul la Administraţia Prezidenţială şi la serviciile secrete. Astăzi ne-a arătat adevărat faţă, care este mesajul pe maşina aceea, a legitimate un limbaj obscene în spaţiul public şi ne-a arătat că habar nu are care este realitatea din România. Orice pensionar are dovada acasă, cu talonul de pensiei, începând cu 2016, dar domnul Iohannis nu are părinţii în România. Aici este o altă discuţie”

„A râs (n.r.: președintele) cu toți liberalii din România și cu foștii pedeliști care v-am spus ce au făcut când au fost la guvernare, au tăiat banii de pensii și salarii. La fel întrebările lansate în spațiul public, dar aveți bani de pensii și salarii, ne arată că președintele nu știe să citească un buget, pentru că există pensii și salarii”, a mai spus ministrul Muncii.

Olguța Vasilescu l-a taxat pe președinte și pentru dezacordul gramatical: ”persoane sunt luaţi de pe stradă.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Casa memorială a scriitorului Elie Wiesel din Sighetu Marmaţiei a fost vandalizată cu trei înscrisuri antisemite
Persoane necunoscute au profanat Casa memorială Elie Wisel, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Acestea ...