Cataramă îi face plângere penală lui Ludovic Orban

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Obișnuit să facă plângeri penale, Ludovic Orban se va trezi cu o plângere penală, formulată de Viorel Cataramă împotriva sa și a 15 liberali din conducere, pe motiv că au încercat excluderea sa din partid și au falsificat rezultatul votului privind nominalizarea viitorului premier propus de PNL, conform Mediafax.

 

„Voi înainta o plângere penală împotriva domnilor Ludovic Orban, George Ionescu și Dinu Gindu pentru fraudarea și falsificarea rezultatului votului din data de 11 martie din Consiliul Național, privind desemnarea candidatului partidului pentru funcția de premier”, a declarat Viorel Cataramă, pentru MEDIAFAX.

 

La vremea respectivă, prim-vicepreședintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, acuza că, între rezultatele din procesul verbal şi cele anunţate, se constată că au fost transferate către Ludovic Orban un număr de 100 de voturi. În luna martie, PNL decis, în ședința de Consiliu, nominalizarea privind viitorul premier al PNL în persoana liderului formațiunii, Ludovic Orban.

Comisia de arbitraj PNL București a stabilit că decizia de excludere a lui Viorel Cataramă din PNL este nulă, având în vedere că mai multe puncte din statutul partidului nu au fost respectate, inclusiv articolul ce prevede anunțarea din timp a persoanelor vizate de excludere și dreptul la apărare.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
În București și alte mari orașe, invazia tigrilor de platani
În București și în alte localități din țară au apărut insecte mici, ca niște musculițe, ...