Cum aduce PNL oameni la ”mitingul diasporei”

Mihai Popescu ACTUALITATE POLITIC Principal SOCIAL

Protestul organizat astăzi în Piața Victoriei se vrea unul al românilor plecați în străinătate și intorși pentru câteva zile în țară să protesteze împotriva modului în care este condusă România. Din punct de vedere comunicațional totul sună perfect doar că lucrurile nu stau așa. Diaspora românească nu este o organizație unită care răspunde la comenzi politice. Mulți dintre cei plecați au făcut acest lucru din cauza măsurilor luate de guvernul PDL în 2012. Este greu de crezut că acum vin cu sutele de mii să protesteze la București în beneficiul celor care acum nu foarte mult timp le-au tăiat salariile.

Mașinăria portocalie intră în funcțiune

Opoziția trebuie să arate că există. Iohannis are nevoie de susținere în stradă, mai ales că inițiativa USR ”fără penali în funcții publice” s-a blocat de câteva săptămâni și nu poate ajunge la pragul de 400.000 de semnături.

În aceste condiții, intră în scenă Vasile Blaga care controlează mașina politică a vechiului PDL. Astfel, în această după-amiază au venit spre București zeci de autocare cu peneliști din provincie ce au fost oprite la periferie. În grupuri de 10-12 oameni, membri PNL au fost îndrumați spre metrou pentru a traversa orașul mai ușor și a nu lăsa impresia că au fost aduși de partid. În mediul online circulă mai multe fotografii cu membri PNL la metrou. Așa arată diaspora adusă la București de Vasile Blaga.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Protestatar din Piața Victoriei: Plecăm pentru că ne e teamă de violențe!
Este ora 18:30 și protestatarii s-au strâns deja de 3-4 ore în Piața Victoriei. Prezența ...