Ludovic Orban va solicita audierea ministrului de interne şi a şefilor Jandarmeriei

Mihai Popescu POLITIC Principal

Președintele PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat vineri seara pe liderul PSD, Liviu Dragnea, că a transformat instituțiile statului în instrumente de represiune folosite împotriva manifestanților pașnici, afirmând că Jandarmeria și instigatori infiltrați au avut un plan de compromitere a protestatarilor, informează mediafax.

”Îi acuz pe Liviu Dragnea și camarila sa de transformarea instituțiilor statului în instrumente de represiune folosite împotriva manifestanților pașnici. Jandarmeria și instigatori infiltrați printre manifestanți, unii dintre ei membri ai galeriilor de fotbal, au avut un plan de provocare și compromitere a protestatarilor civilizați”, a scris pe Facebook Liviu Dragnea.

El a mai afirmat că le va solicita colegilor săi din Comisiile de Apărare de la Senat și Camera Deputaților audierea Ministrului de Interne și a șefilor Jandarmeriei și chiar constituirea unei Comisii de anchetă pentru a afla ”dedesubturile acestor abuzuri.”

Ludovic Orban a încurajat participarea membrilor PNL la miting

„Am încurajat prezenţa oricărui membru al PNL, în special din diaspora, care este prezent în Bucuresti şi colegii mei care vor să participe, simpatizanţii PNL. Fiind vorba de un miting antiPSD, am încurajat membrii şi simpatizanţii PNL să participe la acest miting”, a spus Ludovic Orban.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
RAREŞ BOGDAN a cerut arestarea şefilor Jandarmeriei
După încheierea mitingului diasporei, Rareş Bogdan a spus la Realitatea Tv că după 170 de ...