RAREŞ BOGDAN a cerut arestarea şefilor Jandarmeriei

Dragoș Nelersa ACTUALITATE Principal

După încheierea mitingului diasporei, Rareş Bogdan a spus la Realitatea Tv că după 170 de ani Jandarmeria a pactizat cu duşmanul. „S-a pus la dispoziţia unui grup infracţional organizat.” A cerut arestarea de urgenţă coloneilor Sebastian CUCOȘ, Ionuț-Cătălin SINDILE, Cezar-Ilie MEDVICHI, Gheorghe-Marian BRÂNCOVEANU.

„Cel mai criminal regim din istorie”, a proclamat Oreste Teodorescu, cel care a cerut desfiinţarea acestei instituţii. „Slugi incalificabile ale lui Liviu Dragnea” – a calificat Rareş Bogdan. Moderatorul de la Realitatea.tv  a a explicat că de ziua Jandarmeriei, colonelul Cucoş a fost propus de Ministerul de Interne pentru funcţia de general, iar Klaus Iohannis a refuzat avansarea.

„Şefii Jandarmeriei au fost mai răi decât Drăghici, Vîşinski, Nikolski” – a spus Rareş Bogdan extrem de nervos.

Doru Mărieş a mărturisit că Medvichi ar fi fost organizatorul trupelor de asalt.

Aceste afirmaţii au venit după două ore de la postarea preşedintelui pe facebook. “Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă. Ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară!”, a postat Klaus Iohannis pe Facebook.

Mihai Şora la 102 ani a fost prezent la protest. A mărturisit la Realitatea.tv că a protestat contra abuzurilor puterii. „Violenţa contra manifestanţilor a fost ilicită,” a mai spus filosoful. A vorbit ca în anii tinereţii despre „voinţa poporului.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
O femeie jandarm lovită cu brutalitate. Medicii suspectează o fractură cervicală
Doi jandarmi, un bărbat și o femeie,au fost bătuți cu brutalitate în Piața Victoriei de ...