Dacia: Un SUV mai mare ca Duster ar fi prea scump

Valentin Borcea ECONOMIC Principal

Duster va rămâne cel mai mare SUV din gama Dacia, a confirmat pentru revista britanică „Autocar” șefa Dacia Marea Britanie și Irlanda, Louise O’Sullivan. SUV-urile mari sunt mai scumpe iar prețurile lor nu se încadrează în țintele Dacia, a confirmat oficialul mărcii.

Presa auto a vorbit în trecut despre un posibil așa-numit Grand Duster, un SUV de clasă medie, cu dimensiuni mai mari și loc pentru șapte oameni. Ar fi putut fi un rival mai accesibil pentru Nissan X-Trail sau Kia Sorento. Actualul Duster este inclus în clasa SUV-urilor compacte.

A doua generație a Daciei Duster a fost lansată anul trecut și s-a dovedit a fi un succes pentru firma românească. SUV-ul de la Mioveni a intrat în topurile europene ale celor mai bine vândute mașini. A fost pe locul 3 la SUV-uri compacte și pe locul 18 la general.

Dacă un SUV mai mare decât Duster nu va apărea la Dacia, unul mai mic s-ar putea să fie disponibil. Renault Kwid, lansat pentru prima oară în India în 2015, a fost văzut în urmă cu câteva săptămâni în teste în Europa. Dacă grupul francez va decide că aducă mașina de doar 3,7 metri lungime și pe bătrânul continent, va fi lansat cel mai probabil sub marca Dacia.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Turcia imploră SUA să se răzgândească cu privire la tarifele vamale
Turcia îl imploră de președintele Donald Trump să revină la masa negocierilor, ca să discute ...