PSD: “Președintele României Klaus Werner Iohannis este principalul responsabil pentru actuala stare a societății românești”

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

”România culege roadele politicii de ură, dezbinare și propagandă mincinoasă promovate de președintele Klaus Werner Iohannis și adepții săi,” a declarat PSD, printr-un comunicat de presă.

“Acum, în anul Centenarului Unirii, țara este mai dezbinată decât oricând, intoleranța este la cote maxime iar violențele de limbaj, de atitudine și comportament ajung la forme violente, în stradă, împotriva instituțiilor statului român.

Legea este siluită și răstălmăcită după bunul plac al provocatorilor și contestatarilor de profesie.

Dezinformarea, manipularea, minciuna publică sunt practici cotidiene menite să întrețină un climat de profundă ostilitate la adresa puterii democratic alese și a guvernului său legitim.

Președintele României Klaus Werner Iohannis este principalul responsabil pentru actuala stare a societății românești. Acum, după ultimele sale manifestări de incitare la anarhie socială și de timorare a autorității publice, este cu atât mai evident că Iohannis n-a vrut, n-a știut ori n-a putut să fie președintele tututor românilor, moderatorul instituțional, arbitrul neutru consacrat de Constituție. Dimpotrivă. În loc să fie alesul care ( ne) unește Iohannis a ales să devină Dezbinatorul,” conchide PSD, într-un comunicat extrem de dur la adresa lui Iohannis.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Klaus Iohannis instigă membrii PSD împotriva conducerii partidului
Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat luni 13 august 2018 că actuala guvernare duce România într-o ...