Motorola a “clonat” aproape perfect iPhone X

Valentin Borcea ACTUALITATE

Motorola a reușit să scandalizeze întreaga industrie a smartphone-urilor deoarece noua sa creație, P30, este o copie aproape 100% a telefoanelor Apple, iPhone X. Puse unul lângă celălalt, asemănărea este izbitoare. Ca și cum iPhone X a fost pus într-o oglindă. Ecranul este la fel,  inclusiv cu celebrul “breton”, banda neagră din partea superioară.

Pe spate, camera foto dublă arată la fel și este poziționată tot în colțul din stânga sus. Până și blițul este pus în același loc, între cele două lentine. Până și pozele de pe fundalul telefoanelor din pozele de prezentare sunt foarte similare. Doar butoanele laterale au alte poziții. Un blogger de tehnologie a spus că este cea mai nerușinată copie de până acum după iPhoneX. Iar site-ul The Verge a atras atenția că algoritmul Google identifică telefonul Motorola drept iPhone.

Marile diferențe sunt la specificațiile tehnice: P30 este mai puțin performant decât iPhoneX, dar primește puncte în plus pentru faptul că e dual-SIM, ceea ce îl face mi versatil. Iar prețul face diferența între cele două smartphone-uri: Motorola P30 va costa în jur de 300 de euro, în timp ce iPhoneX este 1000 de euro.

Noul telefon va fi disponibil inițial doar în China, țara de baștină a Lenovo, firma care deține în prezent brandul Motorola.

Totuși, unii analiști trag o concluzie îngrijorătoare, anume că Apple a ajuns să dicteze limbajul de design al tuturor firmelor. Asta face telefoanele să devină din ce în ce mai asemănătoare între ele, ceea ce scade tentația clienților să cumpere altele noi. Iar asta se traduce în vânzări mai scăzute.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Datoriile firmelor în insolvenţă au crescut cu 50 de miliarde de lei. Va fi necesară o nouă lege
Darius Vâlcov reafirmat că este imperios necesară o nouă lege a insolvenţei pentru că datoriile ...