Cocaină ascunsă în ananași găuriți, găsită de poliția spaniolă

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Poliția spaniolă a reușit să captureze 67 de kilograme de cocaină, care a venit din Costa Rica în Europa în mai mulți ananași scobiți cu mare grijă, astfel încât să pară neatinși.

Drogurile erau în niște cilindri compacți, înveliși în ceară galbenă, astfel încât mirosul stupefiantelor să nu se simtă. Recipientele cu cocaină erau ascunse în ananași tăiați cu mare migală astfel încât coaja să rămână intactă și scobiți la interior, ca să facă loc narcoticelor.

În fiecare cilindru erau între 800 și 1000 de grame de droguri. Forțele de ordine au trebuit să verifice manual fiecare ananas ca să găsească toată marfa de contrabandă.

Cocaina a venit ascunsă în fructe din Costa Rica cu vaporul, a ajuns în portul Setubal din Portugalia, apoi a fost transportată cu camionul până la o mare piață de la Madrid, unde a fost interceptată de autoritățile spaniole.

Șapte oameni au fost arestați – trei la Madrid și patru în Barcelona – deoarece sunt bănuiți că sunt implicați în rețeaua de trafic de droguri care a importat ananasul cu cocaină.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Twitter a închis 486 de conturi care răspândeau “fake news” anti-Trump
Rețeaua de socializare Twitter, mijlocul favorit al lui Donald Trump de comunicare, a anunțat că ...