Eugen Teodorovici ar vrea să fie prim ministru “dacă viaţa merge într-o astfel de direcţie”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Eugen Teodorovici a fost întrebat de Radu Tudor, la Antena 3, dacă va fi prezidenţiabil sau prim-ministru al României. Deși inițial a evitat să răspundă, la insistențele jurnalistului, ministrul de Finanțe a recunoscut că se gândește la o alternativă de premier.

„Dacă viața o să fie într-o astfel de direcție… Este normal și este de bun simț și nu trebuie să se supere nimeni din niciun partid, un om politic este obligat să își dorească să ajungă cât mai sus, pentru că eu înțeleg că un om din cauza asta intră în politică, să facă bine pentru cei pe care îi reprezintă, pentru românii noștri. Dacă ăsta e țelul tău, păi tot speri că fiind bun, fiind capabil să faci lucruri în direcția aceasta trebuie să ocupi cât mai sus astfel de poziții ca să poți să faci bine în jurul tău. Cine spune că nu e interesat, că nu îl preocupă, că nu și-ar dori să fie într-o poziție cât mai înaltă este ipocrit. Eu nu sunt ipocrit, eu sunt omul care spune lucrurilor pe nume, eu le spun în față”, a declarat Eugen Teodorovici la Antena 3.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
SCRISOARE GRATIS din partea diplomatei Kiki Skagen Munshi: „DNA-ul s-a transformat într-o putere din umbră”
Scrisoarea lui Rudolph Giuliani produce efecte. Kiki Skagen Munshi, fostă directoare a Bibliotecii americane şi consilieră ...