Asmuţirea Gabrielei Firea împotriva lui Carmen Dan – un eşec de proporţii al propagandei

Alina Maria Bogdan OPINIE POLITIC Principal

Astăzi, la Neptun a avut loc Comitetului Executiv Naţional (CexN) al Partidului Social Democrat în care s-a discutat strategia pe termen lung a PSD și a Guvernului. Săptămâna trecută au apărut, pe surse, informații despre nemulțumirile Gabrielei Firea în legătură cu modul în care au fost receptate public evenimentele din 10 august. Primarul Capitalei s-a arătat nemulțumit de implicarea prefectului Speranța Cliseru și de atacurile media ce au urmat.

Conform informațiilor noastre din interiorul PSD, la ședința de astăzi, Gabriela Firea a lansat un atac împotriva ministrului de Interne, Carmen Dan încercând să provoace o falie între Liviu Dragnea și așa zișii dizidenți din partid.

Dizidența din PSD se vede doar în presă

De câteva luni bune se vorbește în presă despre dizidența din PSD dar acest lucru nu se vede și în acțiunile social democraților. Apar declarații interpretabile ale unor lideri PSD, o vedem pe Ecaterina Andronescu cochetând cu partidul lui Victor Ponta, dar atunci când lucrurile contează, la vot în Parlament sau în consiliile locale, PSD rămâne un bloc de monolit.

La CEx au avut loc discuții cotradictorii, mai mereu, dar în final conflictele s-au soluţionat. PSD a arătat maturitate, iar acțiunile majore ale partidului nu au fost influențate de micile înțepături, obişnuite într-o vreme a coabitării tigrului de platan cu ţânţarul autohton.

Partidul este încolonat în spatele lui Dragnea

Dacă ieșim puțin din logica anti-PSD vedem că Liviu Dragnea are, de fapt, toată susținerea partidului. Actualul lider PSD a luat partidul când se afla în opoziție, după tragedia de la Colectiv și a câștigat două tururi de alegeri și i-a dus, din nou, la guvernare.

Acum, Dragnea a început lupta cu ”statul paralel” iar pesediștii știu că el este singurul care poate duce această bătălie până la capăt. Dragnea a luat în piept, precum un paratrăznet, toate fulgerele şi toate ghiulele.

Gabriela Firea a încercat un joc subtil. Atacând-o pe Carmen Dan l-ar fi atacat pe Liviu Dragnea. Prin vot, partidul a hotărât în proporţie de 80% că vicepreşedintele Carmen Dan să rămână în funcţia de ministru. Atacurile Gabrielei Firea, intoxicată de ultimele evenimente, nu fac decât să se folosească de acest rol de paratrăznet al lui Dragnea și de câștiga ceva simpatie în rândul publicului anti-PSD, dar prin această acțiune ea pierde încrederea partidului. Jocul ei e pe muchie.

Firea s-a asmuţit împotriva lui Carmen Dan, fiind în siajul propagandei care deja vedea capul lui Dragnea pe scut.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Propaganda a scos stiletul la gâtul lui Dragnea. Liderul nu şi-a mai pus capul la bătaie. UM-urile rămân cu Speranţa
Propaganda a încercat să influenţeze viaţa internă a PSD. Încă înainte de reuniunea CEx, cu ...