Liviu Dragnea a negociat pacea înainte de războiul anunţat în interiorul PSD

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Şedinţa CEx a PSD, care va avea loc azi la Neptun, a fost anunţată mai mult decât furtunoasă de către site-urile şi televiziunile sistemului. De la cererea de demisie a liderului PSD, până la solicitarea unui vot de încredere pentru Amnistie şi Graţiere, toate au stârnit vii dezbateri.

Surse prezente la faţa locului dezvăluie că situaţia nu este deloc tensionată printre participanţii la reuniune. Ba mai mult, o serie de lideri au fost surprinşi în ţinute de vacanţă. Marele absent al şuetelor de vineri seara a fost preşedintele PSD, Liviu Dragnea, aflat, potrivit unor alte surse la Constanţa, unde a negociat cu răzvrătiţii.

„Liviu Dragnea i-ar fi convins însă vineri după-amiază pe liderii nemulțumiți să renunțe la planul lor de a-i cere să se retragă de la șefia PSD, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. Asta după ce liderul PSD a avut o întâlnire, la Constanța, cu mai mulți lideri PSD rebeli, printre care Paul Stănescu, Mihai Tudose, Niculae Bădălău, și a reușit să obțină un armistițiu cu aceștia, potrivit G4media.ro.

Premierul Viorica Dăncilă a venit, vineri seara, la restaurantul Ambasador din Neptun alături de ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, de senatorul Claudiu Manda şi de ministrul de Interne, Carmen Dan, conform relatărilor corespondentului Mediafax.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Constanţa, că la şedinţa CExN al PSD de sâmbătă nu decide remanierea guvernamentală. Ea a evitat să spună dacă este mulţumită de activitatea miniştrilor, susţinând că nu poate face acest lucru decât după evaluarea lor.

”Nu se va vorbi la acest Comitet Executiv de o remaniere guvernamentală. După cum ştiţi, se va face o evaluare a fiecărui ministru în fun cţie de programul de guvernare. Nu am făcut această evaluare, deci nu putem vorbi de o remaniere guvernamentală”, a precizat Viorica Dăncilă.

Ieri seara, Liviu Dragnea a invitat pe toţi şefii PSD la un restaurant din Neptun.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Ambasadorul SUA de la Budapesta e deranjat că România impune o taxă de 15% la exportul de energie şi defavorizează Ungaria
David Cornstein, un miliardar newyorkez cu afaceri în domeniul bijuteriilor, pus acum două luni ambasadorul ...