Japonia, lovită de cel mai puternic taifun din ultimii 25 de ani

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Cel puțin șase oameni au fost uciși și 160 au fost răniți în Japonia din cauza taifunului Jebi, care a ajuns la țărm. Este cea mai puternică furtună care lovește arhipelagul nipon în ultimii 25 de ani.

Cele mai mari probleme sunt la Osaka. Aeroportul internațional din oraș, unul dintre cele mai importante din Japonia, a fost complet închis și este în prezent izolat. Terminalul este construit pe o insulă artificială în mijlocul golfului Osaka, așa că a suferit din plin din cauza furiei naturii.

Pista a fost acoperită de apă, apă care a ajuns chiar și până la motoarele avioanelor. Podul rutier și feroviar care făcea legătura cu țărmul a fost avariat de un petrolier scăpat de sub control. Nava este și acum înfiptă în pod, cu mare parte din echipaj la bord. Autoritățile vor să aștepte până când vremea se îndreaptă ca să scoată vaporul de acolo.

Sute de curse au fost anulate și peste 3000 de oameni sunt acum blocați pe aeroportul Kansai. Multe clădiri au rămas fără electricitate și semnalul la telefon este și el foarte slab. Nimeni nu știe când zborurile s-ar putea relua.

În Osaka și în împrejurimi, vântul puternic a rupt liniile de electricitate, a smuls acoperișuri de pe case și a răsturnat mașini. La un moment dat, 1,6 milioane de oameni erau fără electricitate. Ordine de evacuare au fost emise pentru zone întinse din vestul și centrul Japoniei. Oficialii cred că ploile ar putea să provoace inundații și alunecări de teren, a scris televiziunea publică NHK.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cultul personalității lui Vladimir Putin are acum o emisiune TV
Postul public de televiziune din Rusia a lansat o nouă emisiune dedicată exclusiv lui Vladimir ...