Traian Băsescu: “Adina Florea are o reputație bună!”

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal

Adina Florea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în prezent delegată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, este propunerea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, pentru a ocupa funcţia de şef al DNA. Ea urmează să susţină pe 27 septembrie interviul în faţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Funcţia de procuror-şef al DNA a devenit vacantă după ce Laura Codruţa Kovesi a fost revocată printr-un decret emis pe 9 iulie de preşedintele Klaus Iohannis, care a pus în aplicare o decizie a Curţii Constituţionale.

Conform noii legi, președintele poate refuza doar o singură dată propunerea înaintată de ministrul justiției. În cazul în care Klaus Iohannis o va respinge, următoarea pe listă ar fi Laura Panait, procuroare din Galați.

Fiind întrebat despre Adina Florea, Traian Băsescu a spus că nu o cunoaște, dar o susține ca pe oricare alt constănțean. “Adina Florea are o reputație bună!” – a mai spus fostul președinte.

Procurorul Adina Florea și-a desfășurat toată activitatea în Constanța și a devenit cunoscută după ce i-a deschis dosar penal lui Radu Mazăre pentru că la o paradă a purtat o uniformă nazistă.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Viitorul președinte al Comisiei Europene a anunțat că va colabora și cu socialiștii din România
Conservatorul german, Manfred Weber, liderul celui mai mare grup politic din Parlamentul European (PPE) care ...