LUDOVIC ORBAN: “PSD e o formațiune certată cu legea și ar trebui să primească „o mamă de bătaie” la europarlamentare „să le iasă politica din cap”

Mihai Popescu POLITIC Principal

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că PSD e o formațiune certată cu legea și că ar trebui să primească „o mamă de bătaie” la europarlamentare „să le iasă politica din cap”. Liderul liberal a spus că este convins că partidul are capacitatea de a câștiga alegerile europarlamentare, relatează Mediafax.

Liderul liberal le-a cerut femeilor din partid să convingă oamenii că „e mult mai simplu să petreci un sfert de oră să votezi decât să participi la mitinguri împotriva unei puteri abuzive”.

« Prea s-a sădit în mintea multor români acest sentiment de atotputernicie al PSD. Este fals! PSD este un partid de oameni certaţi cu legea, certaţi cu bunul-simţ, certaţi cu competenţa, mai nou văd că ăştia pe care îi trimit în funcţii sunt certaţi cu limba română. Nu înţeleg, care e problema? De ce să nu îi putem bate pe ăştia? Ar trebui să le dăm o mamă de bătaie la alegerile europarlamentare să le iasă politica din cap. Nu există niciun argument care să mă poată convinge că PNL nu are capacitatea de câştiga”, a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban, la școala de vară a Organizației femeilor liberale care se desfășoară în stațiunea Saturn.

Loading...

One Comment

  1. Zise cetățeanul turmentat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ALDE l-a transferat pe Brătianu de la PNL
Bogdan Valentin Brătianu, fostul consilier local al PNL Sector 3, a trecut la ALDE, împreună ...