LA TRIBUNAL / Avocatul Florin Ghiubenghian cere radierea lui Firea şi Negoiţă dintre vicepreşedinţii naţionali ai PSD

Marius Ghilezan POLITIC Principal

Florin Ghiubenghian, preşedintele Fundaţiei pentru Buna Guvernare şi Prevenirea Corupţiei EUROHONEST,  a constestat la Tribunalul Bucureşti numirea ca vicepreşedinţi ai PSD a Gabrielei Firea, primarul Capitalei, şi a lui Robert Negoita, primarul Sectorului 3.

Avocatul consideră că menţiunile din dosarul partidului de la Tribunal, după Congresul din 10 martie 2018, sunt nestatutare.

Conform sesizării depuse vineri la Tribunalul Bucureşti, în statut sunt prevăzute 14 posturi de vicepreşedinţi şi au fost aleşi 16 vicepreşedinţi. În plus, în acelaşi articol din statut se scrie că nu poţi fi şi vicepreşedinte al partidului şi preşedinte de filială, doar cu excepţia vicepreşedinţilor femei. În termen de 15 zile de la Congres, cel în cauză trebuie să aleagă pentru una dintre cele două funcţii. Dacă Gabriela Firea e femeie, deci poate cumula cele două funcţii, nu acelaşi lucru se întâmplă cu Robert Negoiţă care este într-o situaţie nestatutară şi preşedinte de filială şi vicepreşedinte al PSD.

Mai mult, Negoiţă şi Firea au fost validaţi de către Biroul Executiv al filialei PSD Bucureşti şi nu de Comitetul Executiv al organizaţiei PSD,  format din 55 de membri, aşa cum prevede statutul partidului, la art 180.

În lectura statutului, Florin Ghiubenghian a sesizat că vicepreşedinţii PSD au atribuţii stabilite de Comitetul Naţional al PSD, la propunerea preşedintelui partidului.

În consecinţă, în adresa trimisă preşedintelui Tribunalului Bucureşti, Florin Ghiubenghian cere radierea lui Firea şi Negoiţă dintre vicepreşedinţii naţionali ai PSD.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Șofer român, prins cu 400 kg de cocaină și heroină în camion
Un șofer român în vârstă de 45 de ani a fost arestat în Marea Britanie ...