Mașina președintelui moldovean, lovită de un camion și dată peste cap

Marius Ghilezan INTERNATIONAL POLITIC Principal

Președintele rusofil al Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a răsturnat cu mașina pe un drum în apropiere de Chișinău. Limuzina blindată Mercedes Clasa S cu care mergeau liderul moldovean, mama sa și unul dintre fii, a fost lovită în plin de un camion al unei ferme avicole, a intrat într-un șanț și s-a întors cu roțile în sus. În momentul accidentului ploua intens, convoiul președintelui mergea cu viteză foarte mare,  iar carosabilul era în lucru.

Igor Dodon a fost transportat de urgență la spital. În urma controlului, s-a stabilit că nu are nici răni grave și nici fracturi, așa că a putut merge acasă. Aceeași decizie s-a luat și în cazul mamei și fiului președintelui rusofil. Aliații lui Igor Dodon din cadrul partidului socialiștilor au dat de înțeles că nu a fost vorba de un accident, ci de o faptă intențională.

Președintele moldovean nu este singurul aliat al lui Vladimir Putin implicat astăzi într-un accident rutier. Gennadie Gaguliya, primul ministru al regiunii separatiste georgiene Abhazia, a murit într-un accident rutier în timp ce se întorcea acasă din Siria, a scris portatul agora.md. Politicianul în vârstă de 70 de ani a decedat în accidentul care s-a produs pe drumul dintre Psou din sudul Rusiei și Sukhumi în regiunea separatistă. Atât șoferul, cât și bodyguarzii premierului a rămas nevătămați.

De asemenea, luna trecută, liderul separatiștilor pro-ruși din estul Ucrainei, Alexader Zaharcenko, a fost asasinat într-un restaurant din Donețk. Presa scrisese Moscova își pierduse încrederea în el și că va încerca să-l schimbe din funcțiile de președinte și premier ale republicii populare Donețk, una dintre cele două entități separatist din Donbas.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Partid anti-imigrație, pe locul 1 în preferințele germanilor din est
Partidul de dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), nationalist, eurosceptic și anti-imigrație, a ajuns pe locul ...