Ambasadorul numit de Trump la UE se prezintă ca familist, înainte de toate

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Gordon Sondland, noul ambasador al Statelor Unite la UE și-a preluat postul și, în clipul de prezentare postat pe contul de Twitter al misiunii diplomatice, se prezintă drept un familist convins. Înregistrarea este făcută chiar acasă la diplomatul de 61 de ani, care apare mereu lângă soția sa, cu care este căsătorit de 25 de ani.

Încă din primele secunde, noul ambasador a afirmat că “familia este cel mai important lucru pentru el.” Evident, nu puteau să lipsească de pe filmare și cei doi copii ai cuplului. De asemenea, în videoclip sunt incluse și imagini cu Gordon Sondland și soția, plimbând câinii pe plajă, fotografii de familie și aspect din interiorul casei lor.

Abia după un minut și jumătate (din cele 2 minute și 20 de secunde cât are clipul), diplomatul începe să vorbească despre misiunea pe care a primit-o de la Donald Trump, anume întărirea legăturii transatlantice, pentru crearea de securitate și prosperitate comune. Noul ambasador american a spus că nu va evita discuțiile incomm=ode, probabil cele legate de aspectele comerciale și de relația cu Iran.

Gordon Sondland este născut în SUA, fiind copilul unor imigranți germani, care au fugit în Statele Unite ca să scape de naziști. A început de jos și a reușit să construiască o mare firmă de management hotelier, care l-a făcut multimilionar. Faptul că a fost ales de Donald Trump este puțin curios, deoarece bărbatul l-a criticat public, la un moment dat, pe candidatul Trump. De asemenea, este un influent donator republican, care a lucrat îndeaproape cu George Bush Jr, Mitt Romney și John McCain. De asemenea, este un aliat al lui Reince Preibus, primul șef de cabinet al lui Donald Trump, concediat într-un mod răsunător, și l-a susținut în campania din 2016 pe Jeb Bush, a scris politico.eu

A donat un milion de dolari comitetului de organizare a validării preşedintelui

Dar, după ce Trump a câștigat alegerile, Gordon Sondland a donat un milion de dolari comitetului de organizare a validării președintelui. Cel mai probabil, generozitatea i-a asigurat postul de ambasador la UE, dar povestea părinților sigur îl va ajuta să capete un plus de simpatie, mai ales în Germania.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Papa Francisc: Mafia și Dumnezeu se exclud reciproc
Prezent la comemorarea unui preot sician, asasinat de Mafie acum 25 de ani, Papa Francisc ...