Cum va vota Georgian Pop, sifonarul, Ordonanţa Prună?

Marius Ghilezan POLITIC Principal

OUG 6/2016, dată de Dacian Cioloş în 21 martie 2016, prin care SRI devenea instituţie cu drepturi de cercetări penale, va cădea în curând susţin surse parlamentare.

Luând pe firul apei, am ajuns în ziua de 22 martie 2016, când deputatul PSD Georgian Pop, care era președintele Comisiei parlamentare de control al activității SRI, declara: „Dacă această ordonanţă este întreruptă pentru o perioadă de timp, consider că e cea mai mare eroare strategică pe care o poate face România.”

El era asociat în firma 1001 NET România SRL Braşov cu Gabriel Vlase, PSD/ fost preşedinte comisia de control SIE, cu Liviu Claudiu Doroş- fiul generalului de brigadă (r) Vasile Doroş, şef timp de opt ani al SRI Bacău/ fost locotenent al lui Sorin Ovidiu Vîntu, cu Dragoş Secăreanu, manager Generali şi preşedinte al clubului Lions din Bacău, cu Romulus Florian Oprică doctor la SNSPA şi asistent guvernator al Rotary Braşov.

În 2016, când opinia publică nu ştia despre protocoalele SRI-magistraţi, el declara: „SRI efectuează interceptări după ce un procuror cere autorizaţie de la un judecător pentru supraveghere, SRI asigurând sprijinul tehnic. Acesta a spus că Serviciul „execută ceea ce un procuror DNA îi cere, practic SRI fiind un prestator de servicii.”

Georgian Pop este secretar al Camerei Deputaţilor şi e parlamentar de Bucureşti. El s-a remarcat ca şi cărător de servietă a lui Mircea Geoană. Ulterior a făcut mai multe studii aprofundate, inclusiv de securitate.

Potrivit unei telegrame confidențiale trimise de Ambasada SUA la Washington în 2009, cu subiectul „Deep Throat (în traducere gură spartă-gâtlej adânc): Parlamentar PSD dădea în vileag  tensiuni interne ale partidului, intrigi prezidențiale”, potrivit Wekeleads.

Georgian Pop l-ar fi turnat în 2016 şi pe Ludovic Orban la SRI, conform lui Chris Terheş, președintele Coaliției românilor împotriva corupției din SUA.

Georgian Pop este un apropiat al lui Liviu Dragnea. Să vedem ce şi cum va vota acum.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Planul austro-italian: Imigranții vor fi verificați și triați direct pe mare
Miniștri de Interne ai Italiei și Austriei, Matteo Salvini și Herbert Kickl, ambii reprezentanți ai ...