Miting de susţinere a Legii Offshore

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Principal

La mitingul din Piaţa Izvor pentru apărarea resurselor naturale, iniţiat de avocatul Dan Chitic, au participat aproape 200 de manifestanţi. „În primul rând, nu e protest, e un miting de sprijinire a intereselor României. Ne-am strâns să spunem ca de resursele României trebuie să profite, în primul rând, românii. Am venit aici să susţinem Parlamentul în activitatea sa de legiferare şi să cerem reprezentanţilor noştri din Parlament să apere interesele celor care i-au trimis acolo. După calculele făcute în media, paguba ar putea fi între 20 şi 40 de miliarde de dolari în următorii 20 de ani, în situaţia în care legea offshore va fi asemănătoare cu cea semnată în Senat în februarie 2018. La Camera Deputaţilor s-a adoptat o varianta mai buna a unei legi proaste, pentru că legea nu ar trebui să excepteze în niciun fel nicio reglementare aflată în vigoare în acest moment. (…) Aceste legi, dacă vor fi aplicate corect, ar aduce României peste 50% din valoarea resurselor”, a declarat avocatul Dan Chitic, organizatorul mitingului.

La manifestare s-a prezentat şi fostul europarlamentar Adrian Severin, care a avut şi el un mesaj de apărare a resurselor ţări. Acesta a spus că nu este un miting împotriva politicienilor români, ci a lobby-ştilor din străinătate care presează pe autorităţile române pentru adoptarea Legii Offshore în varianta cerută de petrolişti.

„Nu mai vrem concesionarea resurselor naturale a României pe preţuri de nimic. E prima data în istoria României când se întâmplă aceste lucruri. (…) Noi nu strigăm ,,Jos Guvernul”, ci ,,Apăraţi valorile noastre”. Trebuie să ne apărăm resursele ţării”, a spus Adrian Severin.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Moţiune de cenzură, gata scrisă, caută semnatari pe internet
Moţiunea de cenzură, atât de mult discutată, de către liderii partidelor de opoziţie a intrat ...