Augustin Lazăr a pierdut o primă bătălie în CSM privind înființarea secției de investigare a magistraților

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a adoptat miercuri, 19 septembrie, cu 10 voturi „pentru” şi 8 voturi „împotrivă”, regulamentele secţiei speciale de investigare a infracţiunilor din justiţie. S-a adoptat atât regulamentul pentru procurori, cât şi regulamentul pentru alegerea conducerii secţiei.

Elena Iordache, de la Parchetul General, cea care instrumentează dosarul în care sunt urmăriţi penal Lucian Onea şi Mircea Negulescu a răsturnat situația. În calitate de reprezentat al Asociaţiei Procurorilor, aceasta a susţinut poziţia judecătorilor din CSM, în dauna opiniei susţine de Augustin Lazăr şi procurorii CSM. Procurorii din DNA, obedienți vechii conduceri, precum și o parte din cei din Parchetul General o acuză de trădare.

Surpriza a venit de la procuroarea Elena Iordache, de la Parchetul General, cea care instrumentează dosarul în care sunt urmăriţi penal Lucian Onea şi Mircea Negulescu. În calitate de reprezentat al Asociaţiei Procurorilor, aceasta a susţinut poziţia judecătorilor din CSM, în dauna opiniei susţine de Augustin Lazăr şi procurorii CSM.

Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie va fi condusă de un procuror-şef de secţie, ajutat de un procuror-şef adjunct, numiţi în funcţie de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Când Germania, susținută de Iohannis, călca pe Trei Mări, la Washington polonezii luau tortul de securitate și de energie
Al treilea summit al Inițiativei celor Trei Mări s-a ținut la București, sub egida președintelui ...