BBC nu va televiza nunta nepotei Reginei, din motiv că nu va face audiență

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Postul public britanic BBC a refuzat să transmită în direct la TV nunta Prințesei Eugenie, fiica Prințului Andrew, al doilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a, deoarece se teme că nu va face suficientă audiență. Nepoata suveranei britanice urmează să se mărite pe 12 octombrie cu Jack Brooksbank într-o ceremonie la Capela Sfântului Gheorghe de la Castelul Windsor, adică tot acolo unde a fost și nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Într-un comunicat, BBC a spus că nunta Prințesei Eugenie se va regăsi în buletinele de știri, dar nu a spus nimic despre o transmisie în direct. Prințul Andrew, tatăl viitoarei mirese, a făcut eforturi pe lângă postul public ca să televizeze ceremonia, așa cum a făcut și pentru Prințul Harry. Totuși, presa britanică a scris că postul privat iTV ar putea transmite în direct evenimentul.

 

Circa 850 de oameni vor veni la nunta din octombrie, inclusiv membri de frunte ai Familiei Regale Britanice. Ceremonia va include chiar și o plimbare cu trăsura deschisă prin Windsor, exact cum s-a întâmplat și cu Prințul Harry și cu Ducesa Meghan. Costurile sunt estimate la circa 3 milioane de euro, mare parte din banii fiind pentru securitate. Fondurile vor veni de la buget.

Prinţul Andrew e nepopular în Marea Britanie

Dar comentatorii britanici au speculat că refuzul BBC se leagă de faptul că Prințul Andrew, Ducele de York, și familia sa nu sunt foarte populari în Marea Britanie. Fiul în vârstă de 58 de ani al Reginei Elisabeta a II-a și soția sa, Sarah Ferguson, au trecut printr-un divorț răsunător în 1996. De asemenea, fiicele lui, Prințesele Eugenie și Beatrice, pe locurile opt și nouă în linia de succesiune, nu au un rol oficial în cadrul Familiei Regale, deși Prințul Andrew a insistat la Palatul Buckingham să primească unul.

Peste 4 miliarde de oameni s-au uitat la nunta Prințului Harry cu actrița americană Meghan Markle. Un fost purtătorul de cuvânt al Palatului Buckingham, Dickie Arbiter, a descris în câteva cuvinte întreg scandalul cu BBC: “Prințul Harry va fi fiul Regelui, fratele Regelui și unchiul Regelui. Prințesa Eugenie nu va fi.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Şase milioane de vizitatori la Oktorberfest la München
Şase milioane de vizitatori și 7,5 milioane de litri de bere consumați – acestea sunt ...