Rihanna, numita ambasador de către țara natală, Barbados

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Celebra cântăreață Rihanna a fost numită “ambasador extraordinar și plenipotențiar” al Barbados, ţara sa natală. Misiunea artistei va fi să promoveze educația, turismului și investițiile în mica insulă din Caraibe, unde Elisabeta a II-a domnește ca Regină a Barbados.

Numele ei real: Robyn Fenty

Rihanna, pe numele său adevărat Robyn Fenty, a spus că este cât se poate de mândră de această onoare, a scris BBC. Premierul din Barbados, Mia Amor Mottley, a declarat că a fost o onoare pentru ea să-i ofere cântăreței această funcție, deoarece a făcut cunoscută insula în toată lumea.

“Rihanna își iubește profund țara și asta se vede în activitățile sale filantropice, mai ales în domeniul sănătății și educației. Ea își arată patriotismul prin modul în care dă ceva înapoi țării natale și prin faptul că numește insula, chiar și acum, casa ei. Dincolo de succesul ca o vedetă pop, ea a demonstrat și spirit creativ și abilități în afaceri. Astfel este potrivit să-i oferim misiunea de a juca un rol definitoriu în transformarea Barbados” a spus primul-ministru, potrivit unui comunicat oficial al guvernului.

Ambasadorul Fenty va promova un rai de pe pământ

Rihanna, numită acum oficial ambasadorul Fenty, a fost numită încă de acum 10 ani drept ambasador cultural al insulei și a făcut activități de promovare în numele Ministerului Turismului din Barbados. Dar noua misiune este mult mai amplă și ține cont de reușitele artistei în mai multe domenii și de influența sa globală vastă.

Barbados este o monarhie constituțională, cu Elisabeta a II-a drept Regină, asemeni Canadei, Australiei sau Noii Zeelande. Insula cu nici 300.000 de locuitori este una dintre cele mai apreciate destinații turistice din lume.

Rihanna are o avere de 250 de milioane de euro

Rihanna s-a născut în Barbados la 20 februarie 1988. A fost atrasă de muzică din copilărie și a renunțat la liceu ca să urmeze o carieră muzicală. Artista a cunoscut succes global în 2005, o dată cu lansarea primului album de studio. Până acum, a vândut 250 de milioane de albume în toată lumea și a ajuns să aibă o avere de 230 de milioane de dolari.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
24 de morți după un atac armat la o paradă militară în Iran
Cel puțin 24 de oameni au fost omorâți și alți 50 au fost răniți în ...