Pui de leu, găsit pe marginea unei străzi din Olanda

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Un olandez care ieșise să facă jogging a dat peste ceva complet neașteptat. La marginea unui drum din apropiere de orașul Utrecht, pe un câmp, bărbatul a găsit un pui de leu. Animalul nu era liber, ci într-o cușcă, semn că cineva l-a pierdut sau că l-a abandonat intenționat acolo.

Animalul nu s-a speriat de oamenii legii

Bărbatul a sunat la poliție iar oamenii legii s-au confruntat cu probabil cea mai ciudată reținere din cariera lor. La fața locului a venit și un veterinar, care a concluzionat că leul are circa patru luni. Cușca în care era mica felină nu era prea solidă iar leul ar fi putut să scape oricând, dar animalul era cam speriat de întreaga situație.

Cuminte, ca un copil

După ce veterinarul a spus că totul e în regulă, polițiștii au băgat puiul, cu tot cu cușcă, în mașină și l-au dus la un centru specializat care se ocupă de îngrijirea leilor. Nici măcar nu a fost nevoie de tranchilizare. Doctorul a spus, pentru presa locală, că mica felină s-ar fi putut aflat până acum în grija unei grupări de traficanți de animale exotice, dar că acum s-a făcut prea mare ca să fie vândută.

Leul, pe cale de dispariţie

Poliția olandeză a spus că vrea să audă de la oricine a cumpărat recent un pui de leu sau de la orice ar putea avea informații despre acest pui de leu în particular. Traficul cu animale vii, sau cu organe de leu este foarte profitabil. Multe părți din corpul unui leu sunt valoarea pentru medicina tradițională asiatică. În prezent, mai sunt circa 20.000 de lei în sălbăticie, 10% din câți erau acum un secol.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Silvio Berlusconi, invitat la ziua lui Vladimir Putin
Vladimir Putin a împlinit 66 de ani iar potrivit presei rusești, liderul de la Kremlin ...