Matteo Salvini: Duşmanii Europei s-au baricadat în buncărul de la Bruxelles

Valentin Borcea ACTUALITATE Principal

Liderii naționaliști din Italia și Franța Matteo Salvini şi Marine Le Pen au atacat luni „buncărul de la Bruxelles”, cu prilejul lansării, la Roma, a campaniei lor electorale pentru alegerile europene din mai 2019. Ministrul de Interne al Italiei și liderul formațiunii radicale de dreapta Lega Nord, a spus că votul din primăvara viitoare va fi o revoluție a bunului simț.

Declanşăm lupta împotriva leagănelor goale

“Adevărata provocare este lupta împotriva muncii precare, a şomajului, a leagănelor goale. Duşmanii Europei s-au baricadat în buncărul de la Bruxelles. Oameni ca Juncker şi Moscovici au adus sărăcia şi teama în Europa şi refuză să renunţe la fotolii,” a spus vicepremierul Italiei.

Liderul italian nu ratează niciun prilej de a-i ataca pe preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi pe comisarul pentru afaceri economice, Pierre Moscovici, pentru criticile lor faţă de proiectul de buget al Italiei, care prevede o creştere a cheltuielilor şi a deficitului public contrară angajamentelor luate până acum de Italia, a scris Agerpres.

„Sunt atent la estimările burselor, pieţelor, analiştilor, dar dacă un proiect de buget, la fel ca al nostru, pune în centru dreptul la muncă, la sănătate, la viaţă, la pensie, asta vine înaintea altor raţiuni,” a subliniat Matteo Salvini.

Adunarea Naţională (fostul Front Naţional) îl sprijină pe Salvini

Ministru de la Roma a fost susţinut în punctele de vedere exprimate de Marine Le Pen, lidera Adunării Naţionale, fostul Front Național, care și-a schimbat numele după victoria lui Emmanuel Macron anul trecut.

„Uniunea Europeană este construită pe multe promisiuni, dar foarte puţine realizări. Rezultatele sunt insuficiente. Noi nu luptăm împotriva Europei, ci împotriva unei Uniuni Europene devenită un sistem totalitar. Suntem astăzi într-un moment istoric. În mai anul viitor se va scrie istorie cu I mare. Este vorba despre apariţia unei Europe a naţiunilor,” a spus Marine Le Pen.

Aproape jumătate dintre europeni consideră cu UE merge într-o direcţie greşită

Alegerile pentru parlamentul European vor avea loc în mai și va fi primul scrutin de după ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. De aceea, vor fi cu 46 de mandate mai puțin de obținut. Sondajele recente arată că aproape jumătate dintre europeni sunt de părere că UE merge într-o direcție greșită. De acest sentiment vor să profite atât partide de pe dreapta, precum cele conduce de Matteo Salvini, Marine Le Pen și Jaroslaw Kaczynski, cât și cele de pe stângă, precum noua coaliției progresistă cu Emmanuel Macron, Guy Verhofstadt și Dacian Cioloș printre lideri.

 

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
FAKE NEWS, demontat / Torţionarul Vişinescu a căzut, nu a fost bătut
Întreaga media de sistem s-a grăbit să anunţe că Alexandru Vişinescu a fost bătut în ...