Sondaj DC News / Călin Popescu Tăriceanu: 40,81%, dacă mâine ar avea loc alegeri prezidenţiale

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC Principal

Călin Popescu Tăriceanu, președinte ALDE și al Senatului, ar obţine 40,81% din voturi, dacă mâine ar avea loc alegeri prezidenţiale, reprezentând 13.891 de voturi, din 35.000 de votanţi online al sondajului iniţiat de DC News.

Klaus Iohannis ar strânge doar 24,34% (8.285 de voturi). Președintele e aproape la egalitate cu ”un candidat PSD,” încă nenominalizat: 24,14% (8217 voturi). Lipsa unui nume din partea PSD generează o lipsă de hotătâre a celor ce votează. Prin urmare, electoratul fidel PSD bifează ”candidatul PSD”, cei care vor să-și pună ștampila pe politician așteaptă anunțul, conform datelor DC News adunate online de la 35.000 de internauţi.

Dacian Cioloş: 10,70% (un procent umflat de internauţi)

Dacian Cioloș a adunat 3.642 de voturi, respectiv 10,70%. Procentul e unul mai scăzut în realitate, având în vedere că sondajul e realizat în mediul online unde Dacian Cioloș are tocmai această putere, a Facebook-ului. Cu toate acestea, se pare că, deși în spațiul public o parte a electoratului pare că și-ar pune speranțele în Dacian Cioloș, cuvintele nu se transformă în voturi.

Codrin Ştefănescu: „Ne gândim la liste comune PSD – ALDE la alegerile europalamentare de anul viitor”

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat în premieră la Antena 3 că se discută tot mai mult în cadrul coaliţiei despre participarea pe liste comune la alegerile europarlamentare de anului viitor. El a mai remarcat că lipseşte căsuţa PSD+ALDE din sondajul menţionat.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Prăbuşiri pe bursele americane din cauza războiului comercial cu China
Acţiunile au scăzut pe bursele americane cu 3,5-4%, înregistrând cea mai mare prăbuşire din februarie ...