Europarlamentarul Cătălin Ivan lansează ADN, partidul fără preşedinte

Marius Ghilezan POLITIC Principal

Europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că a lansat partidul „Alternativa pentru Demnitate Națională” – ADN, formațiune care ar urma să fie înscrisă la tribunal ”în foarte scurt timp” și care va candida la alegerile din 2019. Nu a explicat sursele de finanţare

„Vom participa la alegerile de anul viitor. Vom prezenta în primăvară lista de candidați”, a spus Ivan, susținând că formațiunea nu va face alianțe cu niciun partid.

Europarlamentarul mai susține că este vorba despre un proiect total nou, care folosește tot ce înseamnă tehnologie modernă în era digitală pentru a ”reinventa ideea de formațiune politică”.

Ivan mai spune că partidul nu va avea președinte și deciziile se vor lua prin consens.

Cătălin Ivan a fost ales europarlamentar pe listele PSD. Odată cu venirea lui Liviu Dragnea la conducerea partidului a devenit extrem de critic. El a plecat şi din grupul socialiştilor europeni. După demisia şi a lui Sorin Moisă, Olguţa Vasilescu se întreba retoric: „Un grup politic al Securităţii nu aveţi în Parlamentul European?”

Legat de noua Securitate?

„DNA și SRI, în contextul actual, regional și nu numai, joacă un rol foarte important pentru România,” a declararat în repetate rânduri.

Încă de tânăr a avut o ascensiune fulminantă în PSD, de la preşedinte al TSD Iaşi a ajuns în câţiva ani preşedinte al PSD sector 1 şi contracandidat al lui Victor Ponta la conducerea partidului în 2010.  A avut aproape zece ani o activitate discutabilă în Parlamentul European.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Prințul Harry și Ducesa Meghan așteaptă un copil
Prințul Harry și soția sa, Ducesa Megan de Sussex, au anunțat că așteaptă un copil. ...