O femeie născută bărbat a câștigat un campionat mondial de ciclism

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Rachel McKinnon, o femeie transsexuală, adică s-a născut bărbat și a făcut tranziția către femeie, este noua campioană de ciclism la sprint pe pistă, grupa 35-39 de ani. Este pentru prima oară când o femeie transgender reușeste o asemenea performanță  Ea a luat medalia de aur în cadrul UCI (Uniunea Ciclistă Internațională) Masters Track de la Los Angeles. Medaliie de argint și de bronz au fost câștigate de femei născute femei.

Rachel McKinnon este profesor-asistent de filozofie la College of Charleston în Carolina de Sud. Ea a reprezentat Canada la competiția din Los Angeles și a înfrânt o ciclistă din Olanda și una din Statele Unite. Sportiva s-a lăudat pe Twitter cu performanța, dar a fost întâmpinată cu un val de critici. Pe toți cei care nu au lăudat-o i-a numit “transfobici”.

Participarea transgenderilor la competiţii, extrem de controversate, datorită hormonilor diferiţi decât ai majorităţii competitorilor

Permiterea bărbaților biologici convertiți în femei să participe la competiții sportive feminine este un subiect extrem de controversat. Criticii spun că acești atleți au un avantaj din start deoarece au corpul, hormonii și musculatura masculine.

Bărbatul-femeie acuză oponenţii de segregare rasială

Rachel McKinnon a scris că succesul său se datorează antrenamentului intensiv pe care îl face, nu geneticii. Ea s-a lăudat că este un expert internațional în etica și includerea persoanelor transgender în sport. Din această postură, în ianuarie, a spus că femeile născute ca bărbați nu trebuie să suprime testosteronul, hormonul masculin, atunci când participă la competiții sportive alături de femei. Mai mult, a comparat restricțiile impuse femeilor transgender în sport cu segregarea rasială.

Atunci când sportivii născuți bărbați participă alături de femei se pot întâmpla lucruri mult mai rele. În Statele Unite, la o competiție de lupte, o femeie transgender a băgat în spital cu fractură craniană o femeie biologică. Sportiva bătută a spus că în viața ei nu s-a simțit atât de neputincioasă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ONU: 13 milioane de oameni din Yemen riscă să moară de foame
Republica Yemen este amenințată de cea mai gravă foamete din ultimii 100 de ani, a ...