Prințul Harry și Ducesa Meghan așteaptă un copil

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Prințul Harry și soția sa, Ducesa Megan de Sussex, au anunțat că așteaptă un copil. Fericita veste a venit la circa cinci luni de la nunta de pe 19 mai, de la Castelul Windsor. Copilul, băiat sau fată, urmează să se nască în primăvara anului viitor, a transmis Casa Regală Britanică.

Cuplul princiar pleacă la Invictus Games

Anunțul a venit în ziua când Ducii de Sussex și-au început și primul turneu extern oficial pe care îl fac împreună. Prima oprire a călătoriei de 16 zile este Australia, apoi vor urma Fiji, Tonga și Noua Zeelandă. Vizita coincide și cu Jocurile Invictus de la Sydney, competiția sportivă pentru soldați răniți pe front patronată de Prințul Harry. Tot în Australia și-au început primul turneu oficial și părinții Prințului Harry, Prințul Charles și Prințesa Diana.

Casa Amiralității din Sydney va găzdui oaspeţii

Ducele și Ducesa de Sussex au fost așteptați de un număr mare de jurnaliști la aeroport iar sute de oameni i-au aplaudat pe drum, în ciuda vremii ploioase. Cei doi vor sta la Casa Amiralității din Sydney, sediul Guvernatorului-General al Australiei, reprezentantul Reginei Elisabeta a II-a a Australiei în țară. Se zvonea că cei doi vor alege un apartament de lux din metropola australiană, dar s-a dovedit că nu e așa.

Copilul va fi al şaptea pe linia de succesiune la tronul britanic

Premierul Australiei, un monarhist declarat, a scris pe Twitter: “Ce veste fantastică. Suntem nerăbdători să le împărtășim bucuria cât vor sta la antipozi.”.Iar Guvernatorul-General a spus că este “încântat” să transmit felicitări din partea tuturor australienilor. Viitorul copil va fi al șaptea în linia de succesiune la tronul britanic, după bunic (Prințul Charles), unchi (Prințul William), cei trei veri (Prinții George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis) și tată.

15 militari români vor fi prezenţi la Invictus Games

Jocurile Invictus încep pe 20 octombrie la Sydney. La ediția precedentă, din Canada, Prințul Harry, veteran al războiului din Afganistan, a fost văzut pentru prima oară în public alături de Meghan Markle, cea care i-a devenit soție. Jocurile, supranumite Olimpiada soldaților răniți, vor dura până pe 27 octombrie. 15 militari fac parte din echipa României, aflată sub înaltul patronaj al Casei Regale a României. Anul trecut, în Canada, sportivii români s-au întâlnit și cu Prințul Harry.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
O femeie născută bărbat a câștigat un campionat mondial de ciclism
Rachel McKinnon, o femeie transsexuală, adică s-a născut bărbat și a făcut tranziția către femeie, ...