Prezent la Congresul partidului lui Victor Ponta, Robert Negoiţă i-a felicitat pe cei care sunt“pro,” uitând că el e contra conducerii PSD

Mihai Popescu POLITIC Principal

Primarul sectorului 3 al Bucureştiului, Robert Negoiţă, încă membru PSD, a fost nu numai prezent la primul congres al partidului lui Victor Ponta, Pro-România, dar a şi ţinut un discurs.

„Îi mulţumesc fostului şi actualului meu prieten Victor Ponta pentru că m-a invitat la acest congres şi de când mi-a făcut această propunere, cred că a durat două secunde să mă gândesc şi am acceptat-o. Am venit aici să vă felicit pentru curaj. Azi, într-o Românie în care foarte mulţi sunt contra, suntem ţara lui Gică contra, adică nici nu contează despre ce vorbim, e trendy să fii contra. Faptul că vă asumaţi să fiţi pro este o abordare constructivă”, a declarat Negoiţă duminică la primul Congres naţional al Pro România, care s-a desfăşurat la Romexpo.

Negoiţă crede în Pro România, dar nu demisionează din PSD

El a afirmat că Pro România este un demers în care crede, într-o perioadă este „trendy” să fii antinaţional

„Într-o perioadă în care toţi ne orientăm şi ne asumăm o atitudine către Occident, către Europa, către SUA, parteneriat strategic, către NATO, ba, mai mult, într-o perioadă în care să fii antinaţional a devenit trendy, dacă vorbeşti de rău România la Bruxelles este un act de fineţe, eşti modern, să ne asumăm să fim Pro România mi se pare un demers în care cred şi vă încurajez în această direcţie”, a spus Negoiţă, uitând să spună că în interiorul PSD e contra.

Întrebat despre participarea lui Negoiţă la Congresul partidului lui Victor Ponta, Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a răspuns în cadrul emisiunii “Controverse,” a lui Andrei Bădin, de la B1Tv, că problema aceasta se va discuta în forurile partidului.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Separatiștii catalani sunt conduși din secţia de psihatrie a închisorii din Barcelona
Mișcarea marxist-separatistă din Catalunia și toată admininstrația regională catalană este acum condusă din secția de ...