CASTELUL BRAN / Cea mai înfricoşătoare noapte din Decembrie 1989 încoace

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Principal

Astăzi, 27 octombrie, vizitatorii Castelului Bran  vor fi înfricoşaţi, cu fel de fel de vicleşuguri şi cromatici sonore. Prin Tunelul Timpului vor apărea conţi, viconţi şi lilieci. Seara, începând cu ora 19 se va organiza un spectacol de groază. Pentru a se dedulci evenimentului, cei mici vor fi serviţi cu bomboane speciale, anunţă organizatorii celui mai înfiorător moment de după 1989.

”Pe lângă decoraţiunile de Halloween, evenimentul din acest an va oferi o experienţă senzorială unică pentru vizitatori: muzică şi sunete înfricoşătoare, interacţiune cu Contele Dracula şi cu prietenii săi, creaturile nopţii, şi, bineînţeles, bomboane pentru copii. Iluminatul scăzut, scârţâitul podelelor şi vinul roşu vor completa atmosfera de groază din Castel”, potrivit unei informaţii  primite de la organizatori.

Serveşti vodcă neagră pentru a scăpa de tremurici!

În seara zilei de 27 octombrie, vizitatorii Castelului vor putea alege între Turul nocturn, petrecerea la cort şi, în premieră – o trecere prin Tunelul Timpului.
”Pentru prima dată în istoria serilor de Halloween, dacă vizitatorii sunt suficient de curajoşi, se pot lansa în Tunelul Timpului, liftul care le va oferi un show tenebros. Doar 80 de bilete pe oră sunt disponibile. (…) Pentru o revenire rapidă din sperietura show-ului, veţi servi o vodcă neagră la finalul călătoriei ajutându-vă astfel să treceţi cu brio de lumea spiritelor”,se arată în mesajul organizatorilor.

Noapte înfricoşărilor

Începând cu ora 20.00, creaturile nopţii sunt invitate să cineze la Casa de Ceai, fosta casă în care se odihnea Regina Maria. Startul petrecerii de Halloween se va da în jurul orei 21.00, în cortul special amenajat în Parcul Regal, continuând până la 4.00 dimineaţa, pe muzica DJ CS 84. ” Atenţie sporită dacă suferiţi de claustrofobie, dacă sunteţi sensibili la lumini intermitente şi sunete puternice sau aveţi copii mici care sunt purtaţi în braţe.De asemenea, aveţi în vedere temperaturile scăzute din Castel, scările şi aleile alunecoase. Pentru propria siguranţă, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile personalului din Castel, atenţionează administraţia Castelului Bran”, potrivit sursei citate.

Pentru Turul nocturn al Castelului Bran, cei interesaţi trebuie să plătească un bilet de 70 lei/adult şi 35 lei/copil.

 

Ia COMBO pentru copiii, nu da banii pe prostii!

Biletul Combo, de 180 lei, include Turul Nocturn, urmat de petrecerea de Halloween de la cort – unde accesul este permis doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Biletele pot fi achiziţionate online accesând următorul link: https://bilete.castelulbran.ro/en/ sau pot fi cumprate direct de la casieria Castelului Bran, în seara evenimentului, începând cu orarele 19.00. Cei care vor cumpăra bilet vor primi o brăţară de acces, valabilă atât pentru cort, cât şi pentru Turul Nocturn.

Pentru Tunelul Timpului, biletul costă 45 lei şi poate fi achiziţionat numai din curtea interioară a Castelului Bran.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
CONCERTE CU PREA MULŢI DECIBELI / “Timişoara nu este un campus mănăstiresc” – declară Nicolae Robu, primarul oraşului
Mulţi timişoreni se plâng de decibelii extra de la multe dintre concertele organizate în oraş. ...