Funeralii de șapte zile și onoruri regale pentru patronul de la Leicester City

Valentin Borcea Principal SPORT

Funeraliile lui Vichai Srivaddhanaprabha, patronul clubului britanic de fotbal Leicester City, decedat săptămâna trecută după ce a căzut cu elicopterul, au început în țara sa natală, Thailanda. Ceremoniile dedicată miliardarului thailandez au început cu un ritual budist al purificării, în care s-a folosit apă data de Regele Rama al X-lea.

Onoruri regale oferite celui decedat

De asemenea, suveranul thailandez a împrumutat și o urnă funerară cu opt laturi pentru ceremonie, iar muzicieni de la curtea regală, îmbrăcați în roșu ceremonial, au cântat în timpul procesiunii de la templul Debsirindrawas din Bangkok. Asemenea onoruri sunt oferite de Regele Thailandei doar unor oficiali de rang înalt sau cetățenilor care și-au dedicat viața pentru pentru binele țării, a scris Reuters.

Trupul neînsufleţit va rămâne în templu 100 de zile

După ritualul purificării cu apă regală, călugări budiști vor spune rugăciuni și vor citi texte religioase în fiecare seară timp de săptămână, atât cât durează funeraliile în sine. Apoi trupul neînsuflețit al miliardarului va rămâne în temple 100 de zile, înainte să fie cremat ritualic.

Funeraliile se desfășoară cu ușile închise, doar în prezența rudelor, prietenilor și oficialilor thailandezi. Nici presa și nici publicul nu au acces. În acest weekend urmează să ajungă la Bangkok și jucătorii lui Leicester City, care vor pleca imediat după meciul pe care îl au de disputat în această etapă.

Venerat de suporteri, pentru că a adus titlul Premier League la Leicester

Vichai Srivaddhanaprabha a cumpărat echipa britanică în 2010 și era adorat de fani pentru că a schimbat complet destinele clubului. În 2016, Leicester a șocat întreaga lume fotbalistică după ce a câștigat Premier League, deși avea o cotă de 5000 la 1. Toți jucătorii au primit câte un BMW i8 ca și primă.

Srivaddhanaprabha, titlu regal, care înseamnă lumina strălucitoare a prosperităţii

Miliardarul și-a făcut averea din duty-free. Rețeaua lui, King Power, deține monopolul asupra acestui tip de magazine de pe toate aeroporturile din Thailanda. De asemenea, ceva foarte rar în Thailanda, avea o relație bună și cu actuala juntă militară, cât și cu fostul premier Thaksin Shinawatra, aflat în exil. În plus, era și un apropiat al Familiei Regale, care i-a conferit numele “Srivaddhanaprabha” (lumina strălucitoare a prosperității), ca o onoare pentru familia sa.

Afaceristul asiatic a murit pe 27 octombrie, după ce elicopterul cu care a plecat după un meci al lui Leicester s-a prăbușit în parcarea stadionului. În acest accident au mai murit și alte patru persoane. Afacerea familiei va fi preluată de mezinul lui Vichai Srivaddhanaprabha, care era și directorul executiv al King Power.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De ce tratăm două ideologii la fel de criminale în moduri extrem de diferite?
De ce tratăm două ideologii la fel de criminale în moduri extrem de diferite? Dacă ...